Sunde Mini-Muffins med Kokos, Hasselnødder & Chokolade

Om at have dårlige dage…

IMG_3849Lige for tiden har jeg det ikke så godt… De sidste dage har været hårde, og jeg har døjet meget med fysisk ubehag. Kvalme, ondt i maven, træthed, hovedpine, svimmelhed og generelt ubehag. Det er aldrig særlig sjovt, og det påvirker mig meget psykisk. Synes det er rigtig svært at være glad og nå alt det, jeg gerne vil, når jeg bare føler mig drænet for energi og har mest lyst til at putte mig under dynen. Men samtidig ved jeg at det ikke vil hjælpe, så jeg kæmper mig gennem dagen, selvom jeg som oftest føler at jeg er på grådens rand.

Jeg er ikke særlig meget værd, når jeg har det sådan her, og jeg kan ingen måde være den Marie, jeg gerne vil være. På nogen punkter. Skoledagen er en kamp, så jeg synes ikke jeg formår at lægge nok arbejde i skole og lektier. Jeg føler mig utilstrækkelig i forhold til mine veninder og familie, da overskuddet simpelthen ikke er til det. Jeg kan ikke magte sociale arrangementer, og jeg snerrer ad min familie. Kræfterne til de fritidsaktiviteter, jeg egentlig nyder, herunder bloggen og træning, er heller ikke til stede. Alle mine kræfter bruges på det jeg skal.

Alt i alt står jeg tilbage med fysisk ubehag, et sårbart sind og en ordentlig portion dårlig samvittighed. Jeg håber inderligt, at det snart vender. At ubehaget forsvinder, jeg får det bedre, og at hovedet og overskuddet følger med. For det er ikke holdbart i længden, det her.

Jeg beklager for dette negativt ladede og lidt triste indlæg, men sådan er livet ind i mellem, og det hjælper mig en smule, at skrive det hele ned. Og så ønsker jeg også, at bloggen skal være et ærligt sted, med plads til op- og nedture.

Tak, fordi I læser med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Mini-Muffins med Kokos, Hasselnødder & Chokolade