Mit navn er Marie Josiasen, og jeg er 17 år gammel. Jeg er en ganske almindelig gymnasiepige med begge ben plantet solidt på jorden, men også med en masse bolde i luften. Bloggen har været en del af mit liv i mange år, og passionen for at skrive er kun vokset med tiden. At skrive, udtrykke mig og inspirere er noget, jeg holder utrolig meget af. Bloggen fungerer dermed som mit lille, positive univers, hvor jeg deler alt det gode i mit liv. Både til gavn for jer, som jeg håber at kunne inspirere, men bestemt også for min egen skyld. Sådan en virtuel dagbog, som bloggen nærmest fungerer som, giver mig nemlig et større indblik i mit eget liv, og en mulighed for at reflektere over og erindre, de oplevelser jeg har haft.

For lige så vel som jeg er en pige med mange projekter, er jeg også en pige, der har brug for at trække stikket og koble fra. At tænke lidt dybere over livet, og nogle gange komme ud med nogle af de lommefilosofiske tanker, jeg går med. Så det bruges bloggen også til: Til at få lidt luft, når jeg har noget på hjerte.

Bloggen skal altså give et ærligt og realistisk billede af mit liv. Med alt hvad det indebærer af godt og skidt, men selvfølgelig med en overvægt af det gode. Dette skal være et positivt inspirerende sted, hvor jeg selv og andre kan søge inspiration inden for kost, motion & sundhed, hverdagsliv, indretning, en smule mode, og rare ting at tage sig til. Men bloggen skal også afspejle et komplekst teenageliv, der altså nogle gange gør mere ondt, end hvad der føles rimeligt.

Jeg håber meget, at I vil læse med.