Vegansk Græskarcheesecake

Organic Basics

fullsizeoutput_85a4

Hvis I læser med herinde, ved I, at jeg er en sucker for lækkert undertøj. Det er vaskeægte hverdagsluksus, at kunne iklæde sig noget, man føler sig tilpas i, også selvom det “bare” er indenunder tøjet. Hvis jeg skal forkæle/belønne mig selv, er det også ofte noget pænt undertøj, jeg vælger at købe, hvis jeg synes, jeg har fortjent noget ekstra.

For mig er det vigtigt, at undertøjet ser pænt ud, men allervigtigst at det føles rart at have på. Det er virkelig alfa omega. Netop derfor er jeg så glad for mit nye undertøj fra Organic Basics. Det er helt simpelt og basic, og oven i købet også økologisk (deraf navnet) – og dermed bedre for både dig og miljøet.

Jeg har fået et par trusser, en g-streng og en trekants-bh, og det hele er lavet af det blødeste, bløde bomuld. Det er bare SÅ rart, at have på. Særligt bh’en sidder helt fantastisk, idet den giver en smule støtte og facon, uden at stramme og gnave. Den føles bare rart, og har også et pænt, flatterende design.

fullsizeoutput_85a3

Jeg synes, at basisundertøj et et musthave i enhver garderobe, da det er rart at have noget undertøj, man kan have på under alt og som bare altid føles godt at tage på. Jeg er mest til sort undertøj, men hvis man er mere til nude (det kan også være ret praktisk ift. gennemsigtigt tøj), er der også det at finde hos Organic Basics. Derudover sælger de også t-shirts og strømper i det bløde, økologiske bomuld, samt undertøj til mænd.

Ift. størrelser har jeg en str. S, og der passer trusser og bh helt perfekt. Jeg ville måske have valgt g-strengen i en størrelse større, så det er værd at overveje, hvis man bestiller. Hvis man er i tvivl, vil jeg i hvert fald vælge den store når det gælder g-strengen. Det andet er helt almindeligt i størrelsen.

Jeg har modtaget undertøjet som en gave fra Organic Basics, men jeg er ikke blevet betalt for at skrive dette indlæg, og jeg kan 100% stå inde for mine ord og holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk Græskarcheesecake