InstaMoments #51

Outfit: 060216 & Emma 18 År

outfit6februar

cardigan: Moss Copenhagen // blondenederdel: H&M // t-shirt: H&M // støvler: Moss Copenhagen // ur: Daniel Wellington // perleøreringe: gave fra Thailand // ringe: arvestykker

Jeg har været til fødselsdagsbrunch hos verdens bedste Emma i dag. Min Emma, som jeg har kendt siden børnehaven, og som stadig er en kæmpe del af mit liv. Hun er sådan én af dem, jeg aldrig vil undvære. Selvom vi har perioder, hvor vi har for travlt til at ses, så ved jeg at hun altid er der for mig, og jeg altid er der for hende, og jeg stornyder den tid vi har sammen. Også selvom det bare er en hurtig kop kaffe, en gåtur eller en filmaften. Vi kan snakke, grine og græde, men også bare være stille sammen. Det er guld værd.

Så derfor var jeg også rigtig glad for at være med til at fejre hende i år. Det er så vildt, at hun er blevet 18! Vi er virkelig ved at være store (for lige om lidt er det min tur), og det virker sådan helt surrealistisk. Tænk sig, på papiret er vi voksne.

Det var en hyggelig, hyggelig dag (med en virkelig lækker brunch)! Emma og jeg har også kendt hinanden så længe, og jeg er kommet så meget hos hende, at hendes familie føles som en helt naturlig forlængelse af min egen familie. Sådan lidt som en ekstra familie, jeg har i baghånden, hvis alt andet går galt. Det er en ganske rar “sikkerhed” at have. At jeg føler mig velkommen, og tryg i deres selskab.

I dagens anledning var jeg hoppet i både ny cardigan og nye støvler fra Moss Copenhagen. Både pænt og rart, synes jeg, og jeg håber I kan danne jer et indtryk af det, på trods af de lidt træls billeder. Lyset ville ikke samarbejde, så det her var det bedste resultat, der var muligt at få.

Håber at I også har haft en god lørdag. Og at I har nogen I jeres liv, som I altid ved er der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #51