Morgensnak & Müsligrød

Outfit: 080316

IMG_5746

// skjortekjole: Only // støvler: Havanna Shoes // ur: Daniel Wellington // perleøreringe: gave fra Thailand // ring: arvestykke

HUSK AT DELTAGE I MIN CASEAPP GIVEAWAY HER

Jeg ser en anelse bleg og træt ud på disse billeder, der er fra en fredag i starten af marts. Og det var jeg nok egentlig også. Jeg holdt fødselsdag for mine veninder, så jeg var også glad, men det var også en lidt hård dag, der krævede ekstra kræfter. Det var jo også ved at være slut på ugen, og så er man altid lidt mere low på energi (og søvn, hvis man er sådan en som mig, der ikke sover særlig godt), og så klar til at holde weekend og få slappet lidt af. Sådan har jeg det i hvert fald.

Og så glæder, glæder, glæder jeg mig til at få lidt sol! Min hud er simpelthen så vinterbleg og trist at se på, at jeg nærmest ser helt gennemsigtig ud. Det bliver så godt med en tur til Barcelona, hvor vi (forhåbentlig) kan tage lidt forskud på sommersolen, og suge lidt D-vitamin til os.

Nå, nok snak om træthed og bleghed. Det skulle jo egentlig handle om mit outfit! Skjortekjolen er ny, og jeg er simpelthen så glad for at have købt den. Jeg var meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle købe den, men det er virkelig blevet en garderobefavorit! Den grønne farve er så skøn, og printet er jeg overraskende vild med. Og så er den bare super dejlig at have på, og passende til både hverdag og fest. Jeg bruger den med flade støvler og strømpebukser, men forestiller mig også at den bliver rar at have til sommer, med bare ben og Birkenstock sandaler.

IMG_5757

// har haft det her ur på siden jeg fik det, og jeg er simpelthen så glad for det //

IMG_5754

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgensnak & Müsligrød