Noget om at Tackle & Overvinde Angsten

Outfit: 200316

IMG_5533

// kjole: Only // kilehæle: Mary B // ur: Daniel Wellington // ring: arvestykke // øreringe: Heiring

Dette  var mit fødselsdagsdress, da jeg havde inviteret venner og familie til frokostbuffet og hygge. Kjolen var ny, og fin, synes jeg, og jeg følte mig rigtig godt tilpas. Øreringene havde jeg også lige fået om fredagen af mine bedsteforældre, og  jeg fandt det derfor meget passende at have dem på.

IMG_5531

I dag er det lørdag og weeeekend. Jeg skal arbejde lidt på et billedkunstprojekt, forhåbentlig få skrevet nogle indlæg her til bloggen, på arbejde, op og træne med min mor, og også gerne nå at slappe lidt af. I morgen står på TRX, køretime og arbejde – og så afslapning og opsamling på lektier om eftermiddagen.

Jeg håber jeres weekend bliver god! Hvad er jeres planer?

IMG_5543

Læste i forresten det indlæg, jeg skrev i går aftes? Det var et af de meget ærlige og personlige indlæg, der handlede om den angst og de problemer, jeg stadig kæmper med. I kan finde det og (gen)læse det lige her. Jeg håber meget på positiv respons,  for det giver mig noget, at skrive sådanne indlæg, og forhåbentlig rammer jeg noget i nogen, så vi kan stå lidt sammen i kampen om at overvinde psykiske problemer – store som små.

IMG_5536

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at Tackle & Overvinde Angsten