3. Søndag i Advent

Outfit: 271115

IMG_3918 blondetrøje: Vero Moda blazer: H&M taske: H&M – bh: Calvin Klein – nederdel: H&M ur: Daniel Wellington – perleøreringe: gave fra Thailand – ring: arvestykke

Jeg er så dårlig til at få vist jer outfits. Og det er faktisk lidt en skam, for indimellem har jeg noget på, som er ganske pænt. Synes jeg, i hvert fald.

For det meste føler jeg mig allerpænest, når jeg også føler mig godt tilpas. Og det gjorde jeg i dette outfit, som jeg havde på til efterårsfesten på VG. Synes det er rigtig pænt og elegant med en halvgennemsigtig blondebluse, så længe man har en bh på indenunder, der dækker hvad den skal, så det ikke bliver vulgært. Og så havde jeg været så heldig, at jeg havde fået den lige et par dage forinden af min mor, så selvfølgelig skulle jeg have den på!

Blazeren havde jeg kun på til en start, for det bliver hurtigt varmt, når man danser så meget som jeg gjorde. Tasken havde jeg til gengæld på som “cross-body” hele aftenen, så jeg hele tiden kunne have telefon, nøgler, en læbestift, tyggegummi osv. på mig. Og så havde jeg mine Vagabond slip ons på, der både går til hverdag og fest. Ret smart med sådan en kombisko, der også er god at danse i. Til en middagsfest kunne jeg godt finde på at iføre mig hæle, men til en fest, hvor jeg skal give den gas på dansegulvet og vise alle mine bedste moves, der vinder de flade sko altså!

Hvad tager I på, når I skal til fest?

IMG_3925IMG_3927IMG_3926

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Søndag i Advent