Random Facts #6

Outfit: 301013

kjole: Forever21cardigan: Vero Moda – tørklæde:  Pieces

Sammen med dagens outfit, kan I få en update på hvad mit liv går med. For hvad laver jeg egentlig i øjeblikket?

Lige nu har vi emneuge på skolen, så jeg bruger hele min skoledag på at klistre palietter på bodystockings, sy frynser på nederdele og tegne striber på isoleringsdragte. Jeg er nemlig på syholdet, og det er vores ansvar at få alle skuespillere og dansere i deres kostumer, så de er klar til at opføre musical torsdag aften for alle elever, forældre, søskende og lærere. Det er en fed uge, men også en uge hvor vi har rigtig travlt! Heldigvis er det ikke så slemt som sidste år, hvor der skulle laves dobbelt så mange kostumer. Kostumerne bliver super flotte, og jeg glæder mig sådan til den store finale i morgen, hvor lyd, lys, skuespil, dans og kostumer gerne skulle gå op i en højere enhed!

Udover skolen har jeg også arbejde at se til. Faktisk har jeg to jobs, så jeg har været par arbejde både mandag og tirsdag. I dag har jeg fri, men jeg skal arbejde igen på torsdag. I weekenden arbejde jeg også både fredag og lørdag, så der er nok at se til. Jeg håber at de mange timer også viser sig på lønsedlen!

Når jeg ikke arbejder og går i skole, har jeg selvfølgelig også tid til lidt sjov. Min form for “sjov” består i øjeblikket af masser af tid med min familie, en del træning og lidt tid med mine venner og veninder. Vi har alle travlt med forskellige hobby’er og jobs, men det lykkedes da med jævne mellemrum at få en træningsdate presset ind i kalenderen, og dermed slå to fluer med et smæk. Størstedelen af klassen var også til fest i lørdags, og det var virkelig hyggeligt! Det er længe siden jeg har været til en lille fest, hvor alle kender alle, så det var rigtig rart.

For at det ikke skal være løgn, er jeg også gået hen og blevet småsløj. Jeg har forfærdeligt ondt i min hals og mit hoved, jeg har ingen energi, og en gang i mellem fryser og sveder jeg som når man har feber. Jeg har slet ikke tid til at være syg, så det er rigtig træls.

Det er i store træk hvad jeg bruger min tid i øjeblikket. Nu skal jeg til at hente min lillebror, så jeg må hellere smutte. Vi læses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random Facts #6