Lørdagslinks #11

Overnight Oats med Peanutbutter & Banan

fullsizeoutput_7cbc

Jeg er blevet ret vild med at spise overnight oats til morgenmad. Det giver samme gode mæthedsfornemmelse og energi som almindelig havregrød, men da det spises koldt er det lidt mere passende her til sommer. Selvom jeg nu også gerne spiser almindelig havregrød om sommeren.

Jeg har, for efterhånden længe siden, delt en opskrift på overnight oats med æble, og her får I så en variant der er med banan og peanutbutter. Opskriften er 100% vegansk (altså helt fri for animalske produkter), men pakket med smag og med en super lækker, cremet tekstur. Smagskombinationen peanutbutter/banan er en sikker vinder, så denne opskrift er virkelig et hit! Derudover er det jo den nemmeste opskrift! Se bare her:

Opskrift på overnight oats med peanutbutter & banan, 1 person:
1 dl. havregryn
1 spsk. chiafrø
et nip salt
ca. 1 dl. havremælk (eller hvilken mælk, du ellers foretrækker)
1/2 banan
1 spsk. powdered peanutbutter (jeg brugte den fra Bodylab)
Til servering: 1/2 banan, 1 spsk. peanutbutter, 1 spsk dadelkaramel (eller hvad du ellers synes)

  1. Bland havregryn, chiafrø og salt i et glas eller en skål.
  2. Hæld havremælk over til det lige dækker ca. 1 cm. over grynene og rør godt rundt.
  3. Dæk glasset til og sæt det på køl natten over.
  4. Mos den halve banan, og rør den i grøden sammen med en spsk. powdered peanutbutter.
  5. Top med 1/2 banan i skiver, 1 spsk. peanutbutter og 1 spsk. dadelkaramel (eller en købt karamel)
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslinks #11