Små Ting

PAPAPAPA Plakater

fullsizeoutput_6fac

Jeg har netop modtaget ovenstående plakater fra PAPAPAPA. Et lidt skægt navn, men ikke desto mindre nogle rigtig pæne plakater! Jeg kan rigtig godt lide at de på den ene side er enormt enkle og simple, men så alligevel lidt anderledes end så mange andre.

Særligt plakaten til højre synes jeg er rigtig flot, og jeg går lige nu og overvejer, hvor jeg mon kan hænge den op henne.

fullsizeoutput_6faf

Plakterne trykkes på 180g mat papir og er rigtig fine i kvaliteten. Især når man tænker på prisen der svinger fra 200 kr. for en 21×30 cm plakat til 500 kr. for en 50 x 70 plakat. Jeg synes, det er super lækkert med den matte finish, da det giver et lidt mere lækkert og enkelt look.

Der er som sagt flere forskellige størrelser at vælge mellem: En lille, en mellem og en stor. De små kan være fine at bruge som en del af en større billede/plakatvæg, mens de store kan være rigtig flotte at have hængende alene på en bar væg.

fullsizeoutput_6fad

PAPAPAPA har inddelt deres sortiment i forskellige kategorier, hvilket gør det rigtig let og overskueligt at finde plakater, der passer sammen og som passer ind i ens stil og indretning. Mine plakater er fra henholdsvis natur plakater og minimalistiske plakater, så det viser altså at man også sagtens kan kombinere forskellige kategorier. Plakaterne fra PAPAPAPA er nemlig ret ens i deres design og stil, på trods af varierende motiver.

Alt i alt er jeg rigtig tilfreds, også med levering og kundeservice, så PAPAPAPA kan kun få mine varmeste anbefalinger. Der er rigtig mange fine til fx. børneværelset eller køkkenet, og så kører der også en del gode tilbud lige nu, så skynd jer ind og tjek det ud!

Plakaterne er sponsorerede og modtaget som en gave fra PAPAPAPA, men ord og holdninger er udelukkende mine egne og ikke noget, jeg er blevet betalt for at skrive.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting