Nem Tortillapizza med Figen & Gedeost

Pappelina Tæpper

pappelina

Pappelina tæpper

Tæpper kan gøre meget for et rum, dets atmosfære og udtryk, samtidig med at det har en praktisk funktion. En lang gang kan godt syne lidt tom, men her kan et langt tæppe, nærmest som en løber, veje lidt op for dette. Ligesom at et stort, gerne lidt langhåret tæppe, kan samle møblerne og skabe en hyggelig krog – selv i de største, mest åbne rum.

Pappelina er et svensk brand, jeg for nyligt har stiftet bekendtskab med. Deres tæpper er håndlavede og produceret i bæredygtigt plastik (ja, plastik), men de er stadig bløde og lækre. Det smarte ved det lidt atypiske materialevalg er, at tæpperne kan bruges både ude og inde, at de er enormt holdbare og lette at rengøre, og at de beskytter underlaget.

Derudover er deres designs virkelig, virkelig fine. Så du får ikke blot et praktisk tæppe, men også et rigtig pænt tæppe. Jeg er i hvert fald vild med deres minimalistiske designs med geometriske figurer og rolige farver. De aflange tæpper synes jeg er særligt fine, og jeg tænker at de kunne være pæne i en lang gang, for at skabe sammenhæng.

Jeg har fundet tæpperne på rumfangshop.dk, der er en forholdsvis ny (august 2013) interiørbutik og –webshop. De har det meste inden for bolig, interiør brugskunst og design, og de sørger for at være opdateret å de nyeste varer og trends. Det er altså sådan én af de webshops, hvor man kan finde stort set alt, hvad man står og mangler til boligen – inklusiv tæpper.

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med rumfangshop.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem Tortillapizza med Figen & Gedeost