Sommerhustur til Ebeltoft

Pernille Corydon Halskæde

IMG_5758

Jeg fik en halskæde fra Pernille Corydon i fødselsdagsgave. Den var faktisk rigtig fin, men passede ikke rigtig til de andre smykker jeg fik. Derfor besluttede jeg at bytte den til ovenstående, der i særdeleshed passer godt til den ring, jeg også har byttet mig frem til. Jeg valgte halskæden i den korte længde, og jeg er virkelig glad for den.

Er i det hele taget rigtig vild med Pernille Corydons minimalistiske smykker, og jeg drømmer om at føje flere til min samling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhustur til Ebeltoft