Små Ting

Pilea

IMG_4633 IMG_4634

Jeg synes det er en ret fin trend med alle de grønne planter, der sniger sig ind i boligen for tiden. Det giver lidt ekstra liv, og på en eller anden måde en form for luft. Som om man bare kan mærke, at der er mere liv og energi i rummet. Ja, det lyder en anelse frelst (og måske lidt tosset?), men jeg synes faktisk at det virker. Jeg bliver i hvert fald i godt humør, når der er grønne planter og friske blomster på mit værelse.

Netop derfor er jeg så glad for min lille, nye plantetilføjelse: En pilea. Den er stadig meget lille, men simpelthen så fin synes jeg. Den anden plante jeg har, min fingerfilodendron, er noget større (den er endda blevet endnu større siden billederne), så jeg glæder mig til også at passe denne lille ny, så den kan sprede gode vibes på mit lille værelse. Det er nemlig også ret hyggeligt, sådan at have planter at gå og nusse om og passe lidt på. At få lidt grønne fingre, og se noget gro.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting