Angulus: Kvalitet til hverdag og fest

Plankeborde

Jeg har nævnt flere gange, at jeg glæder mig til at skulle indrette mit eget hjem. Jeg er vild med indretning, og jeg glæder mig derfor til at have lidt mere plads at udfolde mig på, end mit værelse. Derudover bliver det også sjovt med nye indretningsudfordringer – f.eks. glæder jeg mig helt vildt til at skulle indrette stue og køkken.

Noget af det flotteste, når det kommer til indretning, synes jeg, er et plankebord. Jeg synes simpelthen, det er så smukt, når et stort bord samler rummet. For min familie har det også altid været samlingsstedet, hvor vi efter hver vores dag, har kunne samles om aftensmaden. På den måde bliver spisebordet også et symbol på fællesskabet, nærværet og samværet, der ofte opstår omkring måltiderne – både i hverdagen, og når der er inviteret gæster.

Jeg drømmer derfor om et minimalistisk, enkelt og stilrent hjem, med plads til et stort plankebord. Gerne i en varm nuance, der virkelig kan indbyde til hygge og gode stunder i forbindelse med måltiderne. De kan købes mange steder, men den helt store drøm ville jo være, at få lavet ét, med lige præcis de mål og materialer, som ville passe ind. Jeg kan lige se det for mig: Et stort, lyst køkken med franske døre ind til stuen, og så et stort, tungt egetræsbord med en smuk lampe over og en række komfortable stole.

Det er mærkeligt, at man kan glæde sig sådan til at skulle indrette sådan noget, men det gør jeg virkelig. Virkelig, virkelig!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med mann-design.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angulus: Kvalitet til hverdag og fest