Butterflies

Proud

Mig & Marie 560

Hvad tænker jeg selv om min blog? 

Det har jeg spurgt mig selv om, og jeg er nået frem til at svaret er simpelt. Jeg er pisse stolt af min blog. Og af mig selv for den sags skyld. Bloggen har udviklet sig til en blog, som jeg selv gerne ville læse. Og det er vel i og for sig et godt udgangspunkt? Jeg er glad for det arbejde jeg har lagt i bloggen, og jeg vil pt ikke ændre noget. Den er det, som jeg oprindelig gik efter. Jeg er blevet mere bevidst om kvaliteten af mit skriveri, layoutet og billeder. Jeg er stolt af det, stolt af mit arbejde. Og det må jeg godt sige. Fuck Janteloven. Jeg synes at min blog er fantastisk. Godt gået Marie, klap dig selv på skulderen!

For at dreje dette ego-indlæg over på et lidt andet spor (og så alligevel ikke), vil jeg lige til slut skrive, at jeg drømmer om at komme længere med min blog. Jeg ville gerne flytte til noget større, noget der var mit eget, men om dette nogensinde vil lykkedes ved jeg ikke. Og på en eller anden måde, har jeg også erkendt at det ikke er sikkert at det sker. Og hvis det ikke gør, er det også ok. Jeg bliver ikke i tvivl om kvaliteten af mit arbejde af den grund. Jeg er stolt af det, lige meget hvor mange kommentare jeg får, eller på hvilket domæne jeg blogger. Jeg er glad for at blogge, og det er det vigtigste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterflies