SRO Start

RATION MadBar

fullsizeoutput_73ad


Et helt æble. Korn, kerner og god smag. Tag en RATION med dig. Du får god energi og mæthed i et nemt og lækkert mellemmåltid. Så kan du have det godt hele dagen.


Sådan skriver RATION om sig selv på deres website. Jeg har nu testet deres madbars, og jeg er KÆMPE fan! Jeg er vild med produktet, men i den grad også vild med konceptet og visionen (læs om det på RATIONS egen hjemmeside her).

Grunden til at jeg er så begejstret er at du får lige netop dét, de lover. Du får lækre bars med god smag, samt energi og mæthed, i et nemt mellemmåltid, som man kan tage med på farten. Det er et komplet måltid, sat sammen af gode ingredienser, og som sikrer dig et stabilt blodsukker og som giver noget energi, din krop rent faktisk kan bruge til noget.

fullsizeoutput_73b4

Barerne fra RATION er ikke bare (energi)bars – det er MADbars. Det er rigtig mad! De er helt naturlige og enkelt sammensat efter kostrådene, og de er lavet på skånsomt bearbejdede råvarer. Hver bar indeholder 1 helt æble, og derudover forskellige kerner og frø. De en fornuftig fordeling af fedt, kulhydrat og protein, og indeholder også en masse fibre. Derudover indeholder hver bar også max 200 kalorier. Dermed er de gode for dig og din krop, og det vil være det helt perfekte mellemmåltid, der kan give den fornødne energi til at klare en lang dag. Og derud over smager de bare hammer-godt!

fullsizeoutput_73b3

En RATION MadBar redede min dag i weekenden, da jeg var på arbejde. Vi havde rygende travlt, og der var slet ikke tid til at sætte sig ned og spise. Men noget energi måtte jeg have, så jeg hapsede en bar og fik det bare SÅ meget bedre. Jeg blev rigtig mæt og fyldt med energi igen, så jeg kunne arbejde videre og yde mit bedste. Det er altså vigtigt med noget ordentligt mad, for at kunne præstere ordentligt.

fullsizeoutput_73b5

Barerne kommer i fire lækre smagsvarianter:

  • Æble & Kanel
  • Æble & Rabarber
  • Æble, Ingefær & Chili
  • Æble, Rødbede, Gulerod & Citron

…alle sammen super gode og med en velafbalanceret smag. Jeg havde lidt frygtet at fx. ingefæren og chilien ville blive lidt for voldsom, men det var slet ikke min oplevelse. Det var et mildt og lækkert kick, og smagen harmonerede simpelthen så godt.

Alle barerne er overtrukket med yoghurtcoating, der giver en lidt sødlig smag og et lækkert ekstra touch. Konsistensen er også virkelig lækker – blød, men samtidig med masser af crunch fra de hele havrekerner. Se bare på billedet her:

fullsizeoutput_73b0

Alt I alt får RATION mine varmeste anbefalinger. Både for deres uovertrufne produkter, men i den grad også for idé, koncept og vision. Jeg synes det er så spændende med sådanne tiltag, og støtter i den grad op om dette projekt!

I kan købe en smageboks på hjemmesiden her, og dermed finde frem til jeres egen favorit!

Produkterne er modtaget som en del af et samarbejde med RATION, men holdninger og ord er 100% mine egne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRO Start