Rødbedejuice & Rødbedefladbrød

Rejsedag // Lidt om Sommerferie på Bloggen

Europa-Tour-Kroatien-I-Aparthotel-Del-Mar01

Billede fra vores rejse ned gennem Europa til Kroatien i sommeren ’15

Hejsa,

I dag er dagen, hvor jeg flyver sydpå med min familie. Vi har GLÆDET os, og det føles ekstra tilfredsstillende, når det danske sommervejr viser sig fra sin rigtig triste og grå side, i betragtning af at det er slut juni/start juli.

Så det bliver fantastisk dejligt at komme sydpå. Vi tager til Spanien, hvor vi skal køre lidt rundt i det sydlige Spanien, for så at ende i et hus ud til kysten, hvor vi skal have en uge med pool og strand, god mad og bøger, og total afslapning og roligt tempo. Det bliver helt fantastisk, tror jeg.

Jeg er selvfølgelig også lidt spændt og nervøs (i går kunne jeg især mærke angsten ligge og lure liiiige under overfladen), men jeg er også overbevidst om at det nok skal gå. Selvfølgelig gør det det. Jeg klarede en tur til Lissabon (mere eller mindre) alene, så selvfølgelig kan jeg også klare en tur med min familie.

Jeg har ikke fået gjort så meget klar her til bloggen, og jeg tager ikke min computer med. Der bliver dermed lidt stille, men det håber jeg, I kan bære over med. Der er nok også mange af jer, der holder sommerferie.

Og så vender jeg stærkt tilbage, når vi er hjemme igen – fyldt op med energi og klar til at fortælle om og vise ting fra vores tur. Ih, jeg glæder mig! Jeg kan nok ikke helt dy mig fra også at dele lidt (læs: meget, hvis jeg kender mig selv ret) i løbet af ferien. Så følg med på Instagram: MarieJosiasen, hvor jeg også er begyndt at benytte mig af instastories!

Sommerknus herfra – vi læses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedejuice & Rødbedefladbrød