At lege turist i egen by

Rejseplaner

IMG_6005

Vi skulle have været til udlandet i år. Nærmere bestemt 18 dage i Frankrig. Lidt i stil med vores tur ned gennem Europa sidste år, skulle vi have besøgt både storbyer, strand og natur, og det var en tur, vi alle havde glædet os til.

Desværre er vi blevet nødt til at aflyse. Jeg har det ikke godt nok til at tage afsted på sådan en rejse. Det er et kæmpe nederlag, at måtte erkende det, og jeg er både skuffet, vred og ked af det, men det er sådan, mit liv ser ud lige nu. Jeg klarede turen til Barcelona, men næsten 3 uger er simpelthen for lang tid. Der er for mange ukendte faktorer og for mange angstprovokerende situationer, og risikoen for at jeg skal have det dårligt på en stor del af rejsen er stor. Selvfølgelig kunne man mene, at det er dumt at tage sorgerne på forskud, og at det dermed bliver en selvopfyldende profeti, men jeg synes heller ikke, der er nogen grund til at lyve for sig selv. For faktum er, at det vil gøre mere skade end gavn, hvis jeg tager afsted. Det ville være en tur med et tårnhøjt stress- og angstniveau, og jeg ville ikke få mulighed for, at få den afslappende, gode ferie, som jeg gerne vil have og har brug for. Det ville dermed heller ikke blive den rejse, som min familie drømmer om.

Heldigvis blev mine forældre også klar over dette, og det var dem, der endte med at tage beslutningen om at aflyse turen. Jeg kunne simpelthen ikke bære at være den, der skulle aflyse, så det var rart at det var dem, der tog beslutningen, fordi at de også synes, at det var den bedste løsning. Så snart de sagde det, faldt en sten fra mit hjerte, og jeg kunne med det samme mærke, at det var den rigtige beslutning. Også selvom jeg synes det er hårdt, træls og urimeligt at jeg ikke bare kan være sådan én, der tager afsted, og at min familie må tage sådanne hensyn til mig. Jeg ved godt, at det ikke er min skyld og at jeg ikke kan gøre for det, men det er alligevel hårdt.

I stedet for rejsen sydpå tager vi så et par uger i sommerhus. Helt stille og roligt, med ikke langt til stranden og med ro og tid til bare at slappe af og gøre det, vi nu har lyst til. Det bliver helt sikkert også rigtig godt, og det er meget mere dét, jeg har brug for. Jeg ville sindssygt gerne se Frankrig, og jeg ville rigtig gerne rejse, men som jeg har det lige nu, er det bare ikke realistisk, at der kommer noget godt ud af det. Det gør der forhåbentlig af denne sommerhustur, der måske kan formå at bringe mit stressniveau ned, i stedet for op. Det er i hvert fald planen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lege turist i egen by