Lunch Wrap

Room Tour: Hannah

 

 

 

 

 

 

Dette er første del af et nyt projekt her på bloggen. Gennem det næste stykke tid, vil jeg lave indlæg omkring mine venners værelser. Mange af mine veninder har enormt hyggelige værelser, og jeg synes at det kunne være et spændende projekt.

Jeg får mulighed for at tage billeder og arbejde lidt med min passion, bolig indretning. Dertil kan det også virke som inspiration til jer. Måske har I problemer med at indrette jeres værelser? Jeg håber i hvert fald at I vil synes at dette er spændende.

Det ovenstående værelse er Hannahs. Hannah er en af mine bedste veninder, og hun fik nyt værelse for et godt stykke tid siden. Det der har været hendes udfordring, har været de to skråvægge. Måske har nogle af jer et lignende problem? Hannah har i hvert fald fundet en rigtig god løsning, og hun er endt op med et enormt hyggeligt værelse!

Jeg ved ikke hvornår det næste indlæg i stil med dette vil komme ud, men det kommer, det lover jeg. Jeg er nemlig selv ret glad for dette projekt.

Hvad tænker I om Hannahs værelse?
Tror I, at I vil kunne bruge disse indlæg til noget? Er det et spændende projekt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch Wrap