Ønskeliste for Maj Måned

Rugstykker med Tørrede Bær og Kerner

Det her er snydeudgaven af hjemmelavede rugstykker, men de er simpelthen så gode, at jeg bliver nødt til at dele mit lille “tip” med jer. For i al sin enkelthed er dette en færdig brødblanding, hvor man tilføjer ekstra smag, og så bager dem i muffinsforme, i stedet for som ét stort rugbrød. Ret genialt, hvis jeg selv skal sige det, for så kan man på ingen tid trylle noget lækkert og lidt anderledes frem til madpakken.

Opskrift på ca. 30 rugstykker med tørrede bær og kerner:
1 rugbrødsblanding (kan købes i de fleste supermarkeder og fåes i mange varianter)
150 g tørrede bær (jeg brugte en blanding af tranebær, rosiner og gojibær)
150 g kerner (jeg brugte 75 g solsikkekerner og 75 g græskarkerner)

  1. Følg instruktionen på brødblandingen.
  2. Rør tørrede bær og kerner i.
  3. Put dejen i smurte metalmuffinforme eller sæt den blot i klatter med to skeer på bagepapir.
  4. Bag ved 180 grader i 15-25 min. til de er gennembagte og gyldne.
TIP: Du kan selvfølgelig skifte tørrede bær og kerner ud med hvad end du har lyst til!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeliste for Maj Måned