Organic Basics

Skægge Plakater

hipd

Da jeg var lidt yngre, havde jeg en kæmpe plakatvæg på mit værelse, fyldt med forskellige billeder og plakater. Jeg var VILDT glad for den, men er nu gået over til noget lidt mere minimalistisk på mit værelse.

En forkærlighed for plakater, har jeg dog stadig. Jeg tror måske, jeg har det fra min mor, for hun falder også tit for fine plakater og sjove postkort. Vi har ikke kunst og malerier på væggene, men en del forskellige plakater hængende rundt omkring i huset. Vi mangler ikke plakater, lige nu, men jeg kan alligevel ikke lade være med at kigge lidt rundt omkring.

Jeg har fundet lidt forskellige plakater hos både citatplakat.dk og hipd.dk, der begge sælger plakater med sjove citater og jokes, og samlet nogle af mine favoritter på collagen herover. Der er masser af forskellige, i mange forskellige stilarter, men alle sammen med et vis humor, hvilket jeg synes er rigtig sjovt. Det kan være en fed tilføjelse til et meget “clean” og stilrent hjem, og tilføje noget mere personlighed og liv til indretningen. Der er både plakater til børneværelser og til forældre, med talemåder og ordsprog, og med forskellige referencer til film og personer, som fx. plakaten på collagen, med en reference til filmen “Den Eneste Ene”. Det burde altså være muligt at finde noget, for enhver smag.

En del af plakaterne fåes også som postkort, så hvis man hellere vil lave en billedvæg, med forskellige små billeder, i stedet for at have én stor plakat hængende, er det en oplagt mulighed, at købe en eller flere af dem. Jeg har faktisk givet mine forældre postkort, med mor– og far-plakaterne, fra hip.dk, til henholdsvis Mors og Fars Dag, for jeg synes det var sådan en fin, lille gave. Humoristisk, men stadig med et rigtig fint og passende budskab, til en “mærkedag” som Fars og Mors Dag. Hvis I er begyndt at kigge efter julegaver, kunne det måske også være oplagte gaver, hvis budgettet ikke er til det store, men man stadig gerne vil give noget ordentligt. Jeg er sikker på, at der er noget, der falder i alles smag.

Dette indlæg er sponsoreret og skrevet i samarbejde med hipd.dk og citatplakat.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organic Basics