Vinterløbeudstyr // Hvordan klæder man sig på?

Skønhed, Velvære & Ansigtsbehandlinger

Jeg er som tidligere nævnt ikke den store makeup- eller skønhedspige. Jeg bruger nok mindre til en gennemsnittet på hår, makeup og negle. Det er ikke noget, der interesserer mig, og min tålmodighed rækker slet ikke til det.

Til gengæld er velvære noget, jeg går en del mere op i. Velvære tænkt i den brede forstand – at have det godt både fysisk og psykisk, at føle sig godt tilpas, og have energi og overkskud. Den overordnede sundhed og velvære er noget, der interesserer mig.

“Sundhed” og “velvære” er størrelser, udtryk og begreber, der er noget svært at definere. For hvad er sundhed? Hvad er velvære? Jeg tror på, at det er individuelt, og at der føles lige så mange udgaver af sundhed, som der findes mennesker. Men alligevel er der nogle grundpiller (så som kost, motion, glæde, søvn, socialt samvær osv), der danner basis for sundheden.

Velvære kan måske ses som en del af sundheden. Hvis man føler velvære, føler man sig måske også mere sund. Jeg forbinder velvære med nydelse, og tænker at velvære er noget, man opnår, hvis man gør noget godt for sig selv. Det kan fx. være et langt karbad, en omgang massage, en kop urtethe og et nyt magasin, eller måske en ansigtsmassage- eller behandling. Det er et udtryk for at tage sig tid til en form for luksus, som man ellers ikke prioriterer i hverdagen.

Hvis du kender én, der ikke er god til at tage sig den tid til sig selv, kan du overveje at forkæle ham/hende med en form for skønhedsbehandling. Give en lille smule velvære og luksus. Det kunne fx. være en carbon peeling i Aarhus, og så kunne det jo meget passende kombineres med et par dage i den charmerende by, i godt selskab. Det ville uden tvivl booste sundheden med sådan en lille getaway. For jeg tror, at sundhed er både fysisk, psykisk og social, og at et par dage i godt selskab, med god mad, grin, fine oplevelser (og måske en ansigtsbehandling) vil gøre de fleste godt.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med remove-it

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterløbeudstyr // Hvordan klæder man sig på?