Granola med Chokolade

Små Ting

image

// Frokostpicnic ved skovsøen med min mor, efter en ret skræmmende oplevelse. Jeg var meget rystet og havde det rigtig skidt, så bare at sidde der i solen, sammen med én af dem, der kender mig allerbedst og altid er der, var hvad jeg havde brug for //

De “små ting” er lidt forsinkede i denne omgang. De plejer jo (for det meste) at komme på bloggen mandag morgen, men det var så bare noget af det, jeg ikke nåede i weekenden. Til gengæld nåede jeg andre rare ting, som I måske har set på instagram? Og så arbejdede jeg hele dagen i går, og havde liiiige en aflevering, der skulle skrives færdig da jeg kom hjem, hvilket også resulterede i at jeg var ret sent i seng.

Gaaaaap…..!

Tror faktisk det er første gang, jeg har afleveret en aflevering lige inden deadline, og jeg tror ikke det er noget, jeg kommer til at praktisere fremover. I hvert fald ikke med vilje.

Nå, men nok om det. For nu er jeg plantet på Nellys med en ostemad og en kop kaffe (yndlingssættet), og vil sidde her, helt stille og alene, og skrible på bloggen den næste times tid. Jeg er ret vild med det. Det er sådanne små pauser, der skal få mig ovenpå igen, efter at have været helt nede og ramme bunden. Det snakkede jeg også med psykologen om her i dag: At jeg skal forsøge at implementere så meget i min hverdag, der gør mig rolig og godt tilpas som muligt.

Så jeg vil med god samvittighed nyde, at jeg har prioriteret mig selv. Senere står den på personalemøde på caféen, og så må jeg hellere smutte tidligt i seng.

God mandag til jer<3

image

// Syrenerne blomstrer lige nu, så denne store buket, som min mor har plukket ude i haven, står lige nu og pynter (og dufter!) i stuen //

image

// Frisklavet granola. Dog ikke denne med chokolade, som jeg ellers delte imorges, men en anden opskrift, som I får opskriften på snarest. Den både dufter og smager herligt! Og så indeholder den en hemmelig ingrediens, der gør at den er sødet helt naturligt //

image

// Selfie-orienteringsløb i idrætstimen og dermed på tur rundt i Glamsbjerg med søde gym-veninder //

image

// Skyrskål med knas og banan, nydt ude i solen inden arbejde. Har for nyligt opdaget afskallede hampefrø (efter dette indlæg hos Gardum) og seriøst; det er SÅ godt! Skynd jeg ud og investere i den nøddeagtige superfood, der er perfekt topping på skyr/smoothies //

     image

// Meget apropos det jeg skrev i starten af dette indlæg, om at bruge tid på sig selv, så brugte jeg fredag eftermiddag på at passe på mig selv. Jeg følte mig helt kvæstet ovenpå nogle (mentalt) hårde dage, så jeg brugte fredag på at gøre gode ting for mig: Jeg ryddede lidt op, drak kaffe, løste krydsord, var med min mor nede og handle, gik en tur med Luca og var sammen med min familie //

image

// Serverede sådan én portion her for min mor (og mig selv, naturligvis) lørdag morgen. Det var de gode bananpandekager (men lavet uden citron og birkes), toppet med ovnbagte rabarber, græsk yoghurt, hjemmelavet mandelsmør og ristede mandelflager. Uhm, det var godt! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granola med Chokolade