Læseferiemorgen

Små Ting

IMG_7378

// Læseferie = tid til at kræse lidt ekstra om måltiderne. Her en masse grønt og rugbrød med røræg og kylling. Så simpelt, men virkelig godt //

Hermed en omgang “små ting” fra den sidste uges tid. De er lige en dag forsinkede, men det betyder jo ikke det helt store. Som jeg også nævnte i gårsdagens indlæg, så nyder jeg virkelig læseferien, og det er også dét, denne omgang “små ting” bærer præg af. God tid og ro til at gøre det, jeg gerne vil. Det er så fantastisk rart.

IMG_7399

// Mine forældre havde 20 års kærestedag, og derfor havde min far købt 20 røde roser til min mor. Simpelthen så fint og romantisk //

caro

// Kaffe på terrassen hos Caroline, masser af snak og grin, og en lang gåtur langs markerne, efter en veloverstået mundtlig matematik årsprøve. //

IMG_7405

// Vores drivhus, hvor tomat- og agurkeplanter vokser helt afsindigt! Der er nærmest junglelignende tilstande derinde, og jeg glæder mig sådan til at høste spandevis af tomater og agurker! //

grønnecafe

// Besøg på ny café i Skibhuskvarteret med sødeste Signe fra efterskolen. Det var alt for længe siden, vi havde set hinanden, og en nyåbnet café med det tillokkende navn “Den Grønne Café” og et spændende menukort, var en god anledning til at mødes. Jeg fik rugbrød med spinat, hytteost, avokado og laks, og Signe fik blandet salat fra salatbuffeten, og det var virkelig lækkert og til ganske rimelige priser. Dermed både anbefaling til caféen og til at huske, at prioritere at få set de mennesker, der betyder noget for én // 

IMG_4352

// Har lavet og serveret pæne kaffer og lækre kager til den store guldmedalje, da jeg har arbejdet 4/7 dage i denne uge. Det der latte art er svært, men jeg øver mig og bliver stille bedre og bedre. Sjovt er det i hvert fald, og jeg synes det er så hyggeligt, når caféen summer af liv //

  IMG_4345

// Morgenløbetur i morgensolskin, var noget af det bedste ved sidste uges sommervejr //

IMG_4348

// Havde mine bedsteforældre på besøg til sen morgenmad. Jeg diskede op med pålæg, frugt og kaffe, og de medbragte morgenbrød. Jeg elsker sådanne “morgendates” og mine bedsteforældre er nogle af de mennesker, der betyder allermest for mig. De accepterer mig 100% for den jeg er, og er altid nærværende, hjælpsomme og omsorgsfulde. De er så lette at tale med, og jeg synes altid, at vi har sådan nogle fine snakke om stort og småt //

IMG_7409

// Kæmpe valmuer, der lige nu blomstrer i vores have og alle mulige andre steder //

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læseferiemorgen