Sommerkjolen fra Barcelona

Små Ting

IMG_8411

// Familiebesøg til eftermiddagskaffe med nybagte boller og kanelsnurrer //

Så er der små ting fra den sidste halvanden uges tid. Det er nemlig små glimt af min ferie, fra da vi kom hjem fra sommerhus sidste torsdag. Mange af mine veninder har været på ferie, så den sidste halvanden uges tid har primært stået i afslapningens og familiens tegn.

Således har jeg haft forskellige sommerplaner med min familie: Grillaftener, bærpluk og strandtur, og af lidt større begivenheder har jeg været til bryllup! Ellers har jeg også bare slappet af derhjemme, nydt de dage, der var med sommervejr og arbejdet et par dage på caféen. Der har været mange flere “små ting” end dem i indlægget her, og mange af dem kan I finde på Instagram: MarieJosiasen

Ferie er ganske dejligt.

IMG_8373

// Tuuuuusindvis af ribs på vores ribsbuske. Vi har to buske, og indtil videre har vi plukket 4 kilo – og der er mange endnu //

IMG_4946

// En tur til Odense og et smut på torvet, at købe frugt og grønt, med min mor og Rasmus. Godt nok var det lidt regnvejr, men det var ganske hyggeligt alligevel. Og så elsker jeg, at købe frugt og grønt på den måde //

IMG_8382

// Pizzaer bagt på pizzasten i gasgrillen – SÅ gode(!) og næsten på niveau med ægte stenovnspizzaer //

IMG_4955

// Ude at plukke hindbær med min mor //

 

IMG_8422

// De smukkeste, vilde roser, som jeg plukkede en ordentlig buket af, da jeg var med min mor og Malthe på Pokemon-jagt. De har pyntet så fint på mit værelse, i en ny vase fra Søstrene Grene //

IMG_4999

// Hjemme hos min veninde, at besøge de sødeste labradorhvalpe. De er 6 uger gamle og simpelthen noget af det kæreste! Efterfølgende var min veninde og hendes familie hjemme at spise hos os, hvor den stod på grillmiddag og bærcrumble på terrassen. Der var aftensol, og det var virkelig en hyggelig aften //

IMG_5021

// En tur på stranden med min familie. Der var en smule blandet vejr, men vi fik da også noget sol og temperaturen var fin //

IMG_8516

// Til bryllup hos nogle af dem, jeg allerbedst kan lide. Min moster og hendes kæreste, nu mand //

IMG_8682

// Jeg startede med én pilea, og nu har vi efterhånden en hel hær af “babyer”, der har vokset sig store. Det er ret hyggeligt, sådan selv at få noget til at gro //

IMG_8685

// Købte den lækreste, friskristede og -malede kaffe, da vi var i Skagen, og den har jeg nydt de sidste dage, når tiden har været til at lave mig en lille stempelkande //

IMG_8688

// Feriemorgenmad, når det er bedst: En skål med en halv portion choko/avokado-mousse (jeg er nået frem til den simpleste og bedste(!) opskrift, som jeg nok snart skal få delt!) og græsk yoghurt, toppet med æbletern, banangranola, chiafrø, kakaonibs, frysetørret hindbær og finthakket pistacie, dertil kaffe (den gode fra Skagen) og en halv kanelsnurre – fordi det er ferie //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjolen fra Barcelona