Copenhagen Day 2

Små Ting

fullsizeoutput_6fa8

// Vi er begyndt at få måltidskasser fra Årstiderne, og det føles som den vildeste luksus når der dumper sådan en kasse her, fyldt med økogrønt, ind ad døren //

Så er det slut med ferie og tilbage til hverdagen. Er I klar? Jeg er ikke…

Jeg har haft den skønneste ferie, men som altid med rare ferier, så har den bare slet, slet ikke været lang nok. Jeg har fået slappet af og ladet op, så jeg er lidt mere ovenpå, end jeg var før ferien, hvor jeg slet ikke syntes, at det var sjovt. Håber hverdagen kommer til at forløbe lidt lettere og mere smertefrit efter denne velfortjente og meget kærkomne, ja nærmest nødvendige, ferie.

Jeg har faktisk ikke været så god til at få samlet “små glimt” herhjemme i ferien. Det er som om tiden bare er forsvundet mellem fingrene på mig – på den gode måde. Jeg har givet mig selv lov til at lave ingenting og det er altså sjældent, at det sker. Ellers er en del af min tid også gået med praktiske ting som værelsesoprydning og garderobesortering, og selvom det er vældig rart, så er det ikke så pænt og inspirerende i et indlæg som dette.

Så her får I “små ting” fra ugen før efterårsferien og efterårsferien samlet på én gang. Og så var der jo en maaaaasse små rare glimt, da min mor og jeg var i København, men det samler jeg i de indlæg, så alle billederne er samlet ét sted..

Læs om vores tur til København i indlæggene her

God mandag og held og lykke med at vende tilbage til hverdagen!

img_9544

// Den lille café i min by, der også er min arbejdsplads. Jeg havde tidligt fri torsdagen før efterårsferien, og tog derfor ned på caféen for at lave lektier og afleveringer, samt få skrevet lidt her på bloggen, så der var indlæg klar til jer, mens jeg tog til København //

img_9549

// Selvforkælelse med eftermiddagskaffe- og kage på caféen: En americano med mælkeskum på toppen (det er favoritten, og den jeg altid laver, når jeg er på caféen) og et stykke bagt cheesecake med æble, karamel og mandler, som jeg selv havde bagt, da jeg var på arbejde (ret gode, hvis jeg selv skal sige det) //

fullsizeoutput_6fb2

// “Kloge” bøger med hjem fra København. Rigtig fine at have liggende fremme og super inspirerende at bladre i //

img_6090

// Biotur med hele familien, at se Klassefesten 3. Min mor og jeg havde været i KBH og drengene i Manchester, så det var hyggeligt at lave noget alle sammen. Filmen var jeg dog ikke så begejstret for, men det er jo også en smagssag //

img_9553

// p.e.r.f.e.k.t. kaffe til morgenmaden //

img_6120

// Kan man andet end at blive (ekstra) glad når omgivelserne på løbeturen ser sådan her ud? //

img_9853

// Nyopdaget favoritkombination (efter at have fået det serveret på Mad&Kaffe): Avokado med saltmandler. Denne gang spist på rugbrød med spinat, seranoskinke og chiliflager // 

img_9876

 

// God tid til god morgenmad og god kaffe lavet på min lille stempelkanden. Toppingen på bananvaflen er måske lidt overdådig, men SÅ god og perfekt efterårsagtig: Æble og figen, skyr, dulce de leche og nøddesmør, kokosflager og saltmandler //

fullsizeoutput_6fb1

// Delikatesse-agtige “souvenirs” med hjem fra København: God fairtrade kaffe, lækker chokolade og spiseligt glimmerstøv til kagebagning og fyldte chokolader //

img_6147

// En kasse fyldt med efterårsstemning på mit arbejde. Maaaaasser af æbler og smukke efterårsblade //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Day 2