Glattejern & Hårstyling

Små Ting

fullsizeoutput_6ff3

// Solskin ind ad mit vindue //

Så starter vi en ny uge, og jeg bringer på bedste mandags-vis et indlæg med små ting fra den sidste uge med jer. Jeg føler mig ikke helt på toppen for tiden, men det skal ikke afholde mig fra at ligge mærke til de små ting og dele dem med jer. Måske er det netop ekstra vigtigt i perioder, hvor det hele er lidt for meget. Håber I kommer godt i gang med den nye uge.

fullsizeoutput_6ff2

// Masser af friske, og flotte(!), chilier – klar til at blive puttet i spicy mad //

fullsizeoutput_6fec

// Easy-peasy frokost på sygedag, hvor jeg havde brug for noget lunt og comfort-agtigt, der samtidig var let og friskt: Suppe med masser af grøntsager //

img_9874

// Skød weekenden i gang med fredagskaffedate med Emma. Vi var på Fredos i Odense, hvor jeg fik vegansk brownie og espresso machiato, og Emma en latte på mandelmælk – virkelig lækre sager og et hyggeligt lille sted, som jeg bestemt vil vende tilbage til // 

fullsizeoutput_6ff4

// Lørdagsmorgenmad inden arbejde //

fullsizeoutput_6ff5

// Ny plante til mit værelse, der efterhånden er helt jungle-agtigt + morgenkaffe efter træning //

fullsizeoutput_6ff7

// Gåtur i smukke efterårsomgivelser med min mor, far og Rasmus //

fullsizeoutput_6ff8

// Naturen er SÅ flot lige nu! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glattejern & Hårstyling