Morgenmadstærte

Små Ting

img_8254

// Når naturen ser sådan her ud på dagens løbetur <3 //

Jeg har ikke været så flittig med at få taget billeder de sidste uge, så derfor kommer der i dag en samlet udgave med “små ting” fra de sidste 14 dage.

Det er ellers ikke fordi, jeg ikke har haft noget at lave! Som jeg også skrev om forrige søndag og igen i fredags, så har jeg haft ret travlt og ret meget at tænke på. Jeg prøver ikke at lade det fylde for meget, og ikke lade travlheden vælte mig helt, men det er indimellem svært.

I den kommende uge vil jeg fokusere lidt ekstra på at ligge mærke til og nyde de små ting. Jeg vil forsøge at finde minimum én god ting, selv på de allermest grå dage. Det, tror jeg, ville være en sund øvelse for mig.

img_1669

// Mødtes med Caroline til en hurtig kop kaffe på en tiltrængt fridag midt på ugen //

img_9955

// Verdens bedste mor fyldte år torsdag i sidste uge //

fullsizeoutput_707a

// SÅ klar til december med denne lækre chokoladekalender //

img_6246

// Til 18-års hos min barndomsveninde Kamilla. Det helt store kagebord og derefter en stor salatbar + kød på grillen til aftensmad //

img_6250

// Glade efter søndagsløb. Min far og jeg har meldt os til Stiftens Etapeløb, der er 5 etapper fordelt henover vinteren, og sidste søndag løb første etape af stablen. Et godt arragement, gode ben, gode tider og godt humør. Glæder mig allerede til næste etape //

img_6260

// At stå op til det her. Har stadig ikke helt besluttet, hvad jeg synes om det. Det er pænt, men samtidig er jeg ikke så god til at fryse //

img_6259

// Slet ikke en lille ting, men den kommer med i indlægget her, da det ikke desto mindre har fyldt meget den sidste uges tid. Jeg ved stadig ikke rigtig, hvordan jeg skal forholde mig til det. Jeg var dybt chokeret, og jeg er stadig spændt på hvad det kommer til at betyde for USA og verden //

fullsizeoutput_708f

// Fødselsdagsbrunch for min mor. Med lutter gode sager: Æg, bacon og cocktailpølser, hjemmebagt rugbrød og ølandshvedeboller med surdej, pålæg og oste, hjemmelavet marmelade og chokoladesmørepålæg, frugt og grønt, bacondadler, mini-croissanter og bananvafler. Og så kaffe, the, juice og smoothie //

img_9983

// Stadig helt vild med hende her <3 Det sødeste lille menneske, der er så hyggelig at være sammen med //

fullsizeoutput_7092

// De b.e.d.s.t.e. kanelsnegle til eftermiddagskaffen til fødselsdagen //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmadstærte