Spicy Curry med Kylling

Små Ting

img_0290

// Jeg har hygget mig helt vildt med min kusine Inger. Hun er SÅ sjov at være sammen med, og vi hygger os virkelig sammen. Vi leger og der er generelt fuld fart på, men hun er også sød til at sidde og slappe af med lidt tegnefilm, når hun bliver træt, og det er simpelthen noget af det bedste, at sidde med sådan en lille størrelse på skødet //

Jeg har ikke været så flittig med kameraet for tiden, så denne omgang små ting strækker sig helt tilbage til mellem jul og nytår. Men det er vel underordnet, for det er stadig små glimt af hverdagslykke, der gør mig glad og som jeg bliver i godt humør af at kigge tilbage på.

Og det må være den bedste måde, at skyde en ny uge i gang på. Ønsker jer en mægtig rar uge <3

Psst.. Hold øje med facebooksiden! Der kommer en overraskelse lidt senere!

img_0297

// Fine julerøde tulipaner i stuen //

img_8133

// Fik (langt om længe) besøgt caféen “Den Lille Smalle” inde i byen. Jeg er gået forbi mange gange, og i juleferien kom jeg endelig derind sammen med Caroline. Indretningen er hyggelig, atmosfæren rar, kaffen god, brødet lækkert, anretningerne fine, menukortet fyldt med spændende sager. Det er bestemt et sted jeg vender tilbage til, og som jeg kan anbefale til en kop kaffe, en juice, lidt brød eller kage //

img_0299

// Første ordentlige portion mad efter 3-4 dages hardcore influenza. Grød var det eneste, jeg havde lyst til, og denne portion gjorde SÅ godt! //

img_0325

// En lækker, lækker pakke, der kom ind ad døren: En snackbox fra Verde Snackbox med virkelig spændende ting, som jeg glæder mig til at smage! //

fullsizeoutput_732b

// Fik endelig tid til at gå i køkkenet og eksperimentere lidt. Det blev til disse små, sukkerfrie æblecrumbler, der bare blev såååå gode! Den opskrift får I imorgen, for jeg kan ikke vente med at dele den med jer! //

img_6603

// Havde simpelthen den hyggeligste weekend med Emma. Det er alt for sjældent, vi får set hinanden, så det var skønt med en helt rolig weekend i hendes selskab. Den stod på kaffe, kiks og lektier om eftermiddagen, hendes fars hjemmelavede pizza til aftensmad, ANTM og snak det halve af natten, langsom morgenmad og en ægte dase-formiddag. Det var lige, hvad jeg havde brug for //

img_0664

// Det dejligste vintervejr og en gåtur på stranden med min søde familie og glade hundeven //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy Curry med Kylling