InstaMoments #75

Små Ting

img_0373

// Nye kogebøger fyldt med masser af vegetarisk og vegansk mad. Jeg vil gerne have implementeret flere grønne måltider i min hverdag, så det er virkelig fedt at have fået noget nyt, at søge inspiration i. Det er de dygtige damer Ditte Ingemann og Mia Gardum, der står bag bøgerne //

img_0371

// Lektietid en sen eftermiddag med en stor kop kamillethe med honning og sæsonens yndlingssnack: En appelsin //

img_0377

// Et par timers afslapning alene med god kaffe, inden jeg tog til et klassearrangement. Jeg var ret træt og udkørt, så efter en løbetur var det hvad jeg havde brug for, for at kunne være mentalt klar til at skulle ud og spise med klassen. Det endte med at være en super hyggelig aften, og ret rart med sådan sociale arrangementer på en helt normal torsdag //

img_0824

// Tidligt fri på en fredag og en tur til kraniosakral. Jeg havde følt mig lidt ude af balance den sidste uges tid, så det var rigtig godt for mig. På vejen kom jeg forbi disse fine hyacinter //

img_6648

// Klar til fødselsdag og bytur. Iklædt samme outfit som da jeg var til efterårsfest på gymnasiet, og med en ny læbestift fra Smashbox, som jeg simpelthen er så glad for! Det var en herlig aften og jeg følte mig virkelig godt tilpas //

img_9980

// Virkelig skøn og hyggelig aften i selskab med nogle søde piger – både mine veninder fra gym og en lille håndfuld nye bekendtskaber. Vi startede med lækker mad, spil, sjov, snak, grin og fejring af Lærke, inden vi tog videre i byen og dansede det halve af natten //

fullsizeoutput_73a1

// En stille lørdag hvor jeg havde tid til at gøre hvad jeg havde brug for i langsomt tempo, og også nåede en del rare ting. Jeg bagte bl.a. fastelavnsboller, og spiste dem med Rasmus, mens vi tog et spil 500 // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #75