Guide: Den Perfekte Morgengrød

Små Ting

img_6991

// Der var glædesuge på VG i sidste uge. Det vil sige en uge med fokus på at sprede lidt glæde og god stemning. Der var forskellige påfund i løbet af ugen, og mandag morgen startede med “godstemningsmorgen” – en VG tradition hvor elevrådet står klar med musik, kaffe og et “godmorgen”, når vi andre møder ind. Så hyggeligt og virkelig VG-agtigt! //

Jeg var ikke så flittig med kameraet i sidste uge. Jeg fik faktisk kun taget billeder med min iPhone, og det var også begrænset, hvad jeg fik taget af billeder med den. Der var ellers fine, små glimt i ugens løb, men af en eller anden grund glemte jeg at forevige en del af dem. Det går nu nok, men her får I i hvert fald de ting, jeg fik knipset billeder af. Af andre rare ting bød ugen på et par løbeture, en fredag aften i mit eget selskab, en del yoga, en hyggelig klassefest og arbejde på caféen.

img_6993

// Sidste aften med Lis… Tirsdag i sidste uge blev det desværre tid til at tage afsked med Lis, der var gammel og syg. Jeg savner hende stadig hver dag (må indrømme, at jeg græder en smule ved at skrive dette), men jeg ved, at det var det bedste for hende //

img_6943

// Jeg var et smut forbi hende her efter afskeden med Lis, og det muntrede mig lidt op //

img_6995

// Lækreste(!) bland selv salat fra The Food Stall, der lige har åbnet en butik i Vintapperstræde, Odense. SÅ lækkert! Efterfølgende var jeg i biografen med mine gymnasieveninder, og det var en rigtig hyggelig onsdags-aften //

img_7005

// Fordele ved at arbejde på en café: Den gode kaffe! //

img_7016

// Det dejligste, dejlige solskinsvejr og en gåtur med min familie og Luca, hvor vi mødte en flok søde æsler //

img_7029

// Spring has sprung! // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Den Perfekte Morgengrød