Min Yoga // Hjemme-Yoga

Små Ting

img_0810

// Eftermiddagsforkælelse på en grå dag, hvor jeg var småsyg og energiniveauet var lavt //

Sidste uge var fyldt med små ting! For jeg havde bl.a. fødselsdag, og det tilføjer naturligvis en smule mere glamour til den eller trivielle hverdag, som ellers også kan være rigtig fin. Derudover var der også andre rarheder og gode øjeblikke i løbet af ugen. Der var ro på på skolefronten, hvilket passede rigtig fint ind i en uge, hvor jeg var ramt af en forkølelse. Men det betød bare ekstra fokus på selvforkælelse og stille stunder, når der var tid til det, hvilket var helt sundt for mig.

Nogle af ugens højdepunkter – små som store – var:

img_0811

// Farverig aftensmad. Et af mine yndlingskoncepter: Byg selv salat. Her med masser af blandet grønt, kylling, 2 x humus og feta //

fullsizeoutput_764b

// Chokorug fra Lagkagehuset <3 Jeg var til kraniosakral torsdag formiddag, og smuttede så ind omkring Lagkagehuset for at få en americano og en chokorug. Den nød jeg så fredag eftermiddag, da jeg havde fået weekend og lige havde tid til at sidde og nyde min kaffe, inden jeg skulle møde på arbejde //

img_7062

// En hel del ture i løbeskoene blev det til i sidste uge – på trods af forkølelse //

img_0830

// Stod på til det lækreste fødselsdagsmorgenbord, da jeg havde fødselsdag i lørdags. Gode gaver, godt selskab og god mad. Favorit måde at starte dagen på! //

fullsizeoutput_764c

// Gæster til kaffe, boller og lagkage om eftermiddagen. Vi holdt bare en helt stille og rolig fødselsdag med den nærmeste familie, lige som jeg havde ønsket det. Og så må jeg konkludere, at jeg får lagkage for sjældent. Særligt denne med valnødder og chokolade, der i år fik et ekstra twist! //

img_0864

// Fart over feltet med hende her. Det sødeste menneske simpelthen! <3 //

img_0889

// Stille, langsom søndagsmorgen i helt roligt tempo. Med slumren under dynen, morgenyoga, og perfekt grød og kaffe, samt tid til at bladre i avis //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Yoga // Hjemme-Yoga