Vaffeldag

Små Ting

img_7105

// Onsdag for knap to uger siden, d. 15 marts 2017, kom min lille fætter Holger til verden. Det var den begivenhed, jeg har teaset lidt for, og som jeg endelig måtte offentliggøre i mandags, efter jeg havde været ude og besøge ham for første gang. Han er født 6 uger før tid, så lige nu er min moster og ham indlagt, men han er simpelthen så fin og sej, og klarer det så godt //

Sidste uge var mægtig god og rar ved mig. Der var egentlig en del ting på tapetet med lange skoledage og mange lektier, men jeg havde mig selv med i det hele og følte mig veltilpas og i godt humør. Tror bestemt også det spirende forår har en finger med i spillet og er med til at hæve det generelle humør og energiniveau betydeligt.

Ugen, der starter i dag, er den sidste uge inden studieturen. Det presser mig, og jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere nervøs og anspændt. Jeg overvejer lidt at skrive et opfølgende indlæg på dette indlæg for at få nogle af mine tanker lidt ned på skrift, og ellers så vil jeg sørge for at være lidt ekstra god ved mig selv i denne uge, så jeg kan være tanket op på energi og overskud.

God uge til jer<3

img_0886

// Farvefine tulipaner på mit værelse efter min fødselsdag sidste lørdag //

img_7110

// En god kop kaffe på caféen, inden det blev tid til at overtage skansen dernede //

img_7118

// Leg og sjov i græsset med hende her i det skønne vejr //

fullsizeoutput_764e

// Det var vaffeldag i lørdags! Så jeg sov længe og lavede så bananvafler til morgenmad, inden jeg gik i krig med dagens gøremål //

img_7130

// Solskinsgåtur med min glade hundeven //

img_7131

// Bagning til min moster på sygehuset: Holgersmåkager ligesom dem, jeg bagte da Inger blev født //

0281

// PR på 10 km!! Jeg var så godt løbende og endte på tiden 52:03 (hvilket er 2,5 minut hurtigere end min tidligere PR), da jeg var til sidste etape af Stiftens Etapeløb i søndags i det dejlige vejr //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaffeldag