Inspiration til Dit Nybyggeri

Små Ting

fullsizerender-3

// Cremet, grøn smoothiebowl fyldt med gode, nærende sager efter min første skriftlige eksamen //

Første uge, i hvad der nærmest er læseferie, bød på ret mange små, rare ting. De første tre dage stod på AT, skole og skriftlig eksamen, men derefter var der Kristi Himmelfarts “ferie”, hvor jeg fik arbejdet en del og hygget med min familie i det skønne, skønne, SKØNNE sommervejr. Hvor lækkert er det lige, at vi har så godt vejr? Det gør bare alt lidt bedre!

…Det skrev jeg i fredags, da jeg gjorde dette indlæg klar. Nu er det så mandag, det gode vejr er forsvundet igen og jeg er syg. Øv med øv på. I det mindste har jeg ingen moduler i dag, så jeg kan med (næsten) god samvittighed blive i sengen.

Håber I får en bedre start på ugen end jeg, og at I fik nydt sommerdagene!

img_2119

// Sidste uges blomster er sprunget ud. Så fine. //

 

img_2128

// Veggiebowl med fuldkornsris, squashpasta, spinat, denne curryret med sweetpotatoe og kikærter, yoghurt naturel og chiliflager //

img_7843

// Hyggelig formiddag i haven med min lillebror og kusine Inger. Det bedste selskab, man kunne ønske sig //

img_7854

// Ude at spise Odenses bedste brunch buffet på Eydes med min familie. Det hele er SÅ lækkert derinde! //

fullsizeoutput_7cbd

// Sommerfrugter //

img_2149

// Afslapning og tanning i haven med kortspil, bøger, krydsord og podcasts //

img_2150

// Nye løbesko, hvilket var virkelig tiltrængt. Håber der er fart i dem! //

img_2151

// Grill-mester-far fyrede op for endnu en grill-middag. Noget af det bedste ved sommeren! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til Dit Nybyggeri