2 x Yndlingssmoothie

Små Ting

IMG_5394

// De fleste morgener er startet med det obligatoriske morgensæt, som jeg glæder mig til når jeg går i seng om aftenen: Havregrød og kaffe. At toppe grøden med banan, protinella, mandler og kakaonibs er også en tilbagevendende favorit, jeg har nydt i ugens løb //

Sidste uge var også travl! Sådan synes jeg, mit liv er for tiden. Der er run på, og jeg skal huske mig selv på også at lægge pauser ind i kalenderen. Hvis jeg ikke reserverer tid til bare at flade ud på sofaen, så bliver tiden fyldt ud med andre ting. Rare ting og gode ting, bestemt, men for et lidt sensitivt, følsomt og semi-skrøbeligt sind som mit, så skal der også være nogle rolige stunder til at skabe lidt balance.

Øver mig stadig i at finde den gyldne middelvej, men jeg lærer det lige så stille. Dermed blev en biograftur torsdag, som jeg egentlig havde glædet mig til, aflyst til fordel for en aften hjemme. Det tror jeg var rigtig godt givet ud, for biografturen skal vi nok nå, og jeg havde brug for at have en aften hjemme. Og når jeg kigger tilbage på den forgangne uge, var den jo også spækfyldt med andre gode ting!

Hvad lavede I af rare ting i sidste uge?

datemedemma

// Onsdagsdate med Emma. Jeg havde længe gerne ville prøve Nelles, der er en café i Odense, og jeg blev bestemt ikke skuffet! Både kaffe og iced latte, hindbærsnitte og croissant var super lækkert, og omgivelserne så rare og hyggelige. Efter et par timers kaffeslubren og snak fik vi også kigget lidt i butikker. Så dejligt at tilbringe lidt tid sammen<3 //

IMG_2973

// Fin plakat, med et meget rammende og tankevækkende budskab, på toilettet på Nelles //

blomsterhandler

// Nærmest jungleagtig blomsterhandler. Desværre med overpriser, for der var ellers så mange pæne og sjove blomster //

IMG_2950

// Favoritdag! Skulle møde sent og kun have to matematikmoduler, hvilket er mit yndlingsfag //

IMG_2982

// Kaprede pejsestuen til lidt blogarbejde og morgenmadsspisning efter morgentræning. Det er sådan en hyggelig krog på skolen //

IMG_5392

// Yndigste blå perlehyacinter i matchende original Bjørn Wiinblad potteskjuler //

IMG_3004

// Fuld fart fremad og højt hundehumør på løbetur i det smukkeste forårsvejr //

IMG_3006

// Smoothiepause //

IMG_5400

// Hende her <3 Der kom på besøg fra fredag til lørdag. Vi bor (for) langt fra hinanden, og ses derfor alt for sjældent. Men når vi ses, er det simpelthen så hyggeligt, og jeg elsker at tilbringe tid i hendes selskab //

IMG_3022

// Tilbage på NÅE til gammel elevdag. Underligt, men også ret dejligt! Fantastisk at se alle menneskerne igen, snakke med lærerne, genopleve nogle af minderne og lige få en føler med, hvordan det går på efterskolen //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 x Yndlingssmoothie