Dadelkaramel // 3 Varianter

Små Ting

img_0274// Ude at gå med min mor og Luca, hvor vi alle plukkede brombær. Luca tog dem direkte fra busken og endte derfor med blod på tungen //

Sidste uge var det mest bare regnvejr. Selvom det er træls at vejret er så afgørende og definerende, så er det ikke desto mindre sandt, at det er sådan jeg husker sidste uge bedst. Som regn, regn, regn og regn. Selvfølgelig med små solglimt, men det var nu mest gråt i gråt. Jeg fik i hvert fald et par meget våde løbeture. Bl.a. en intervaltur fredag eftermiddag i idræt. Hoooold nu op, jeg husker ikke hvornår jeg sidst har været SÅ våd!

Men, men, men. Midt i al regnen og gråvejret, så har der bestemt også været gode stunder. Mange, faktisk. Ikke store ting, men små, dejlige ting der har lysnet det hele lidt op. Se bare her:

img_0286// Familietid til fødselsdag for min moster – sidste fødselsdag for denne omgang //

img_0300// Stille og rolig hyggemorgen med kaffe og lun grød, mens det stod ned i stænger udenfor. Jeg havde mit Chris Copenhagen ur på! //

fullsizeoutput_855e// Weekendmorgen med greeniebowl og kaffe + avislæsning. Jeg var godt træt og brugt i min krop, efter mange timers arbejde på caféen de foregående dage //

img_0330// Til Naturens Dag, hvor jeg var med min mor, moster og Inger ude ved den gårdbørnehave, hvor min mor arbejdede da jeg var lille. Jeg har mange minder derfra, så det var ret hyggeligt at være derude igen. Og så var Inger bare så sød til at fodre får og klappe kaniner… //

img_0341
// … og til at klatre på halmballer. Skøre, skægge, sjove lille menneske <3 //

img_5607// Mit lille figentræ vokser så fint – og det bærer faktisk figner, selvom det er første år jeg har det! //

fullsizeoutput_855f// En p.e.r.f.e.k.t. kop eftermiddagskaffe på en træt søndag. Jeg elsker at kredse lidt ekstra om kaffen, når jeg har tid, og denne kop lavet med skummet havremælk og et drys kokossukker på toppen var heavenly! //

fullsizeoutput_8560// Bagt hokkaido og quinoasalat fra Emma Martinys “Herlig & Ærlig Mad” – SÅ lækkert! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkaramel // 3 Varianter