Keune Hårprodukter

Små Ting

fullsizerender-10// At modtage en hel kasse med den l.æ.k.r.e.s.t.e. købe-granola*, jeg til dags dato har smagt! Den er lavet med naturlige ingredienser og kommer i 4 forskellige, knasende og smagfulde varianter. Jeg skal nok fortælle mere! //

I sidste uge havde jeg nogle lange dage. Det var en god uge, men uden så meget tid til spas og løjer og afvigelser fra programmet. Jeg mødte sent en del dage, og selvom det var mægtig rart, så betød det også, med mit skema, at jeg så til gengæld havde fri kl. 4 tre ud af fem dage. Det er jo egentlig ikke noget, at beklage sig over, men med pres på ift. lektier og afleveringer, er det sent først at være hjemme halv 5.  Jeg fik nu klaret mig igennem ugen, og har nu afleveret de to store afleveringer, der pressede på. Imorgen skal den sidste store afleveres, og så har jeg “kun” en matematikaflevering (som jeg er stort set færdig med) og et idrætsprojekt tilbage, inden det er f.e.r.i.e. Ey, hvor jeg glæder mig!

Jeg er klar til den sidste uge – og mest af alt klar til ferie!

img_0617// Solgul smoothiebowl toppet med kakaogranolaen fra Danish Granola Company på en langsom morgen med god tid //

img_0632// Godt løbende til 3.g-løbet på mit gymnaise, hvilket resulterede i den bedste pige-tid. Opturs oplevelse at starte weekenden med! //

img_0633// Sød, sødere, Alba på eventyr i haven <3 //

img_0634// Når der kommer sådan en kasse her(!!!) med posten //

img_0642// Lyset er så smukt på denne årstid – især på en klar aften som denne, hvor jeg var ude og køre og måtte stoppe op, for at tage et billede //

img_6171// Afsted på æblejagt med de to her og vores forældre. Skøre, skægge, sjove drenge //

img_6183// Kilovis af lækre, sprøde efterårsæbler //

*Granolaen  er modtaget som en gave fra Danish Granola Company, som et led i et samarbejde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keune Hårprodukter