Efterårsgrød // Chaigrød med Æblekompot og Græskarpure

Små Ting

img_0960// Vi holdt fødselsdag for min mor, der havde fødselsdag sidste fredag, i mandags med masser af familiehygge, god mad og kage. Så hyggelig og dejlig en eftermiddag/aften //

Sidste uge var mægtig rar! Fyldt med gode familiestunder, ro og tid til fordybelse, træning og alene-tid. Det var faktisk rigtig dejligt og tiltrængt.

Denne uge bliver lidt tough med skole, men til gengæld har jeg fri(!) i weekenden. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en weekend uden arbejde, haha, så det bliver helt underligt, men også lidt rart, at prøve.

God uge til jer!

fullsizeoutput_86d5// Alene-hjemme-dag, da jeg havde fri fra skole onsdag. Virkelig tiltrængt med en helt rolig dag, og dagen startede på bedste vis med en gang morgenyoga og så god morgenmad og lidt lektielæsning //

img_6444// Favorit salat-kombination! Ruccola, ovnbagt græskar, krydrede, ristede kikærter og feta. SÅ GODT! //

img_0966// En lang gåtur i efterårsskoven med min mor og hunni. Mægtig rart efter en lang skoledag //

fullsizeoutput_8776// Jeg har nydt denne lækre efterårsgrød flere gange i løbet af ugen – den er virkelig et hit! //

img_6447// Lille cutie-cat med de sødeste poter. Hvide poter med sorte trædepuder er seriøst det mest nuttede i verden //

img_6471// Fredag aften i mit eget selskab med en anden en yndlingssalat med græskar: Ruccola, ovnbagt græskar med rosmarin, æbletern, serranoskinke, feta og valnødder //

img_0984
// Min mor og jeg tog ind til byen lørdag formiddag for at bytte nogle af hendes gaver, kigge lidt i butikker og bare hygge lidt. Vi endte på Den Lille Smalle, hvor jeg fik en kop kaffe og min mor en juice, og vi delte en gang rugbrød og en snegl. Den Lille Smalle er virkelig et af mine yndlingssteder i byen! //

img_0992// Jeg brugte 5 timer på at bage 11 kager på caféen i søndags. Ret sjov udfordring, nu når jeg virkelig godt kan lide at bage! Følte mig totalt “in the zone” og i mit rette element, haha //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsgrød // Chaigrød med Æblekompot og Græskarpure