Min Træning // Uge 45

Små Ting

img_6472// Jeg elsker, at det er blevet sæson for rodfrugter. Aftensmaden og de næste dages madpakke er nemt klaret, når sådan en pladefuld her bliver bagt i ovnen //

Sidste uge var en lidt lang en af slagsen. Jeg synes det er en evighed siden det var mandag. Ikke fordi, at det var en dårlig uge, bestemt ikke, den var bare… lang. Jeg havde rigtig lange skoledage, og det var derfor lidt som om at dagene forsvandt i den evindelige hverdagsrutine med op->skole->hjem->træning->lektier->aftensmad->afslapning->seng->forfra. Det er helt okay med sådanne uger, men jeg ser også frem til en uge, hvor der er lidt mere luft i kalenderen.

Jeg har fri fra skole onsdag og torsdag, hvilket jeg tror bliver rigtig godt – særligt fordi jeg skal arbejde torsdag, fredag, lørdag og søndag. Til gengæld har jeg slet ikke arbejdet denne weekend, og derfor har der været tid til familietid og afslapning. Dejligt.

I ønskes en mægtig rar og dejlig uge!

img_1003// I Bilka at handle med min mor. Vi købte bl.a. juleslik og -kager for knap 3000 kr. til hendes arbejde, haha //

img_6484// Min mormor og bedstefar, og moster og onkel, kusine og fætter kom til  sammenskudsmorgenmad/brunch lørdag formiddag, og så brugte vi formiddagen på at lege med de små – så hyggeligt //

img_1027-2// Bagefter gik vi, min mor, moster (med Holger i barnevognen) og jeg, en lang gåtur med Luca i det sprøde, klare efterårssolskin //

img_1028// Greenie fyldt med gode sager. Elsker at forkæle mig selv og min krop med sådan en grøn sag ind i mellem //

img_6503// Malthe og jeg skulle selv stå for aftensmad lørdag aften, så jeg fik eksperimenteret lidt med en vegansk pastaret med en cremet “ostesauce”. Virkelig vellykket! //

img_6501// En af de mange mokka’er, jeg har drukket i løbet af de sidste uger. Jeg elsker at blande lidt usødet kakao i min kaffe og toppe med lidt steamet mælk for en luksuskaffe med et strejf af bitter chokoladesmag //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 45