Gode Kosttilskud (især til Vinteren)

Små Ting

img_6574// Når frokosten ser sådan her ud. SRP-perioden betyder tid til gode, hjemmelavede frokostsalater. Her grønkål med bagt rødbede, rødbedehummus, kikærter og solsikkekerner //

Så er der små ting fra sidste uge, hvor jeg sad begravet i min SRP. Derfor er det ikke blevet til mange store events, men alligevel var det nu en meget hyggelig uge. Jeg kan godt lide at skrive store opgaver (på trods af det pres og de forventninger, der også er), så jeg har hygget mig meget godt. Jeg har fordybet mig i opgaven, men også fundet tid til en venindedate med Emma, træning, gode måltider og arbejde. Det er om at fylde gode ting ind, når man har friheden til det. Det gør en skriveproces som SRP meget sjovere.

img_1148-2// Havde Alba ude i sneen for første gang. Hun kunne ikke helt beslutte, om hun skulle være begejstret eller bange //

fullsizeoutput_8801// Jeg fik den her the af julemanden (aka: min mormor) i adventsgave sidste søndag. Det er min yndlingsthe, så jeg har nydt nogle kopper den seneste uge! //

img_1159// Ude at spise med søde, søde Emma, der er en af mine allerkæreste barndomsveninder, på en helt almindelig tirsdag. Vi besøgte Arkaden i Odense, det nye streetfood-marked inde i gågaden, hvor jeg fik en salat og Emma en omgang sushi, og det var virkelig lækkert begge dele. Perfekt afbræk fra SRP. //

img_1160// Fine, fine Odense. Jeg elsker når der er julelys derinde //

img_1050-2
// En hel del arbejde på caféen. Også et fint afbræk fra alt skriveriet! //

img_6580// “Den du ved nok”-grød ala GrødGrisen. Smagte helt fortrinligt – fuldstændig som “den du ved nok” – og var lidt ekstra luksusagtigt på en lørdag //

fullsizeoutput_8802// Det er højsæson for granatæbler – og jeg er kæmpe fan. Se lige de rubinrøde, smagfulde kerner. SÅ godt i og på alt! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode Kosttilskud (især til Vinteren)