1. Januar

Små Ting

fullsizeoutput_881d// Jeg har spist julevafler med kirsebærsauce, nødder og tørrede figner //

Her er der “små ting” fra juleugen mellem jul og nytår. En hyggelig uge, der har stået i familiens tegn. Der har været GOD tid til hygge og brætspil, binge-watching af Den Store Bagedyst, håndbold-hep, gåture og familiekomsammener. En del af vores planer blev desværre aflyst, da min bedstefar blev syg, så vi har ikke fået set “den store familie” som vi ellers plejer. Det er lidt ærgerligt, men jo ikke noget, vi kan gøre noget ved. Det har været en god uge alligevel, og jeg har virkelig fået koblet af og slappet af. Jeg har også fået set et par veninder, men også bare lavet ingenting.

Nårh ja, og så sluttede ugen jo af med nytår. Jeg fik ikke taget nogle billeder, men jeg havde en mægtig hyggelig aften med først min familie og senere nogle af mine gymnasievenner. NU er jeg klar til et nyt år!

img_1245// Jule-tam-tam hos mine bedsteforældre anden juledag. Min mor og jeg løb/gik derud og havde Malthe med på cykel, så vi var godt sultne og klar til boller og konfekt, da vi kom derud (efter et bad altså, for vi var også ret våde og kolde) //

img_1249// Fætre og kusiner i samlet flok. Riiiimelig stor forskel på den ældste og den yngste, største og mindste //

img_1254// Emma og jeg var i byen for at bytte julegaver, ordne ærinder og drikke kaffe. Vi endte på BRØD, efter at have været rundt på kryds og tværs i byen, og fik gode kaffer (latte til Emma og americano til mig) og lækre boller (chokoladebolle til Emma og julebolle til mig). Så dejligt at få set hinanden her i juleferien, hvor vi har lidt mere tid //

img_1256// Ude at spise sen aftensmad med Alberte på Arkaden. Hun fik salat og jeg en wrap fra Ren&Stærk. Arkaden er et mægtig dejligt sted og maden fra Ren&Stærk er lige noget for mig! //

img_1266// Hvert år afholdes der et stort håndboldstævne i vores by, hvor Rasmus spillede i år. Så jeg var nede og heppe! //

fullsizeoutput_8827// Julegrød til frokost/eftermiddagsmad. Klart en fordel ved at have ferie, at kunne spise hvad man har lyst til, når man har lyst til det //

fullsizeoutput_88f4// Varmende og krydret gulerodssuppe med røde linser, toppet med creme fraiche, grønkålschips, mangotern, ristede græskarkerner og mynte. Virkelig godt! //

img_1269// Luca fik sit årlige julebad. Han er så fin, når han er nyvasket //

fullsizeoutput_88ec// Vi stod for desserten til nytår, så jeg har været i køkkenet ad flere omgange her i løbet af de sidste par dage, for at fremtrylle denne smækre dessert. Jeg bagte en voldsom chokoladekage og macarons ud fra Maja Vases smukke bøger, og jeg skal nok dele en opskrift inden for den nærmeste fremtid. Gæsterne var henrykte, og jeg selv var også ret stolt, glad og tilfreds //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Januar