InstaMoments #56

Små Ting

IMG_5718

// Fineste påskeliljer – og generelt set forårstegn en masse //

Godmorgen og godmandag! Så starter en ny uge – er I klar?

Min uge må så sandelig siges at starte hårdt ud, for jeg skal i skole fra 8:30 til 15:50 både mandag, tirsdag og onsdag. Til gengæld har vi kun ét modul (fra 12:30 til 14) fredag, så det bliver ret lækkert!

Håber at denne uge også byder på masser af små rare ting, på trods af lange skoledage. Indtil videre er der ikke planlagt noget (pånær i dag, hvor jeg skal til Odense med min mor), så jeg må se hvad ugen bringer. Kan også forestille mig, at de første dage i den her uge bliver lidt hårde. Weekenden har nemlig været travl!

Men det kan I se mere om længere nede i dette indlæg, hvor jeg har samlet små ting fra den sidste uge. Hvad har I lavet?

IMG_3448

// En tur i bio med mine forældre på en ganske almindelig tirsdag. Vi var inde og se Flaskepost fra P, og den var SÅ god! //

IMG_5722

// God tid til at spise morgenmad på en hverdag, er en luksus, jeg sætter særligt stor pris på //

IMG_3469

// Frugtforsyninger fra Bazaren //

IMG_5738

// Modtog en pakke. Fra mig til mig. Elsker når der kommer fine ting med posten // 

IMG_5739

// Jeg startede weekenden på den rareste måde, ved at invitere mine gymnasieveninder hjem til “fødselsdagsfest”, hvor den stod på kaffe og the, frugt og lagkage, og et par timers snak og hygge. Det var sådan en dejlig eftermiddag, og rart at lave noget sammen udenfor skolen<3 //

IMG_5743

// De fiiiineste tulipaner fra selv samme fødselsdagsgæster. Det var noget med en fødselsdagsgave, der var blevet glemt, men jeg blev nu også ganske glad for disse blomster //

IMG_5762

// Flot aftenhimmel set fra stuen. Det er simpelthen så dejligt, at det begynder at lysne om aftenen! //

IMG_5765

// Lækker, forfriskende smoothie efter træning. Denne var med mango, hindbær, jordbær og appelsin, og super frisk og velsmagende //

IMG_3483

// Aftensmad til morgenmad. Efter en lang, lang vagt på arbejde. Skulle kun have været der til klokken 20, hvor vi egentlig lukker, men det endte med at vi serverede irish coffees til et meget festligt selskab, til langt over lukketid //

IMG_3500

// Liiiiidt træt dagen derpå. Men med kaffe (i rigelige mængder) går det nok. Skulle i hvert fald have klaret både træning, køretime og arbejde, inden jeg kunne lande på sofaen søndag eftermiddag (der så endte med at være aften igen, fordi jeg tog ekstra timer på caféen) efter en weekend med run på! //

2 kommentarer

 • Simone

  Hej Marie
  Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål http://simonekronborg.bloggersdelight.dk

  Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere! jeg håber du har lyst til at være med.
  Venlig hilsen
  Simone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Josiasen

   Ej hvor sjovt! Det kigger jeg lige på, når jeg har tid – det er da en fin idé til at lære lidt flere blogs at kende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #56