Kreativitet // Om at øve sig og lære nyt

Små Ting

img_1334// I mandags havde jeg et mellemmodul, hvor vejret var alt for skønt, til ikke at udnytte det. Det blev dermed til 1,5 times gåtur i det smukkeste, klare frostvejr, og det var simpelthen så dejligt et afbræk fra en lang skoledag. Det er ufatteligt, hvad solskin og frisk luft kan gøre! //

Sidste uge var helt almindelig og hverdagsfin. Ikke noget særligt, men ganske rar og hyggelig. Det var min første rigtige skoleuge efter juleferien, og på trods af lange dage gik det ganske okay. Jeg havde nogle dage med hovedpine og træthed, men i det store og hele var det okay at være tilbage i skole og hverdagens trummerum.

Hvordan går det med jer og hverdagen?

img_1343-2// Min mog og jeg hev min mormor med i biografen på en helt almindelig hverdagsaften. Det var så rart med lidt kvinde/familie-tid og dejligt at lave noget på en hverdagsaften. Vi så “En Frygtelig Kvinde”, og den kan virkelig anbefales! Vi følte os kun en anelse ramte… //

img_6724// At gøre lektielæsning lidt hyggeligere med en ostemad og en kop kaffe //

img_1351// Min allerbedste hundeven fyldte 10 år i onsdags. Det er for crazy (jeg kan stadig tydeligt huske, da vi fik ham) og lidt sørgmodigt, at han allerede er så gammel //

fullsizeoutput_890b// Eftermiddagskaffetid med min nyeste tilføjelse til køkkenmaskinparken herhjemme; min Nespresso-maskine, og et stykke banabrød med peanutbutter og bananskiver. Nam! //

img_6738// En rolig morgenstund… //

fullsizeoutput_890c// At modtage en sending med alverdens lækker kaffe. For en kaffe-elsker som mig, er det virkelig hverdagsluksus på højt plan, at jeg nu kan se frem til lækker kaffe hver dag //

fullsizeoutput_890d// Vores vegetariske januar går stadig godt! Vi spiser masser af lækker mad, og jeg er så glad for beslutningen. I fredags stod den på pizza, hvor jeg lavede en vegetarudgave med hvidløgscremefraiche, sweet potatoes, krydderurter og gedeost, toppet med ruccola og granatæblekerner //

img_1370// Ude at gå tur med min glade hundeven med Fries Before Guys i ørene //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet // Om at øve sig og lære nyt