Min Uge: En travl en af slagsen

Små Ting

fullsizeoutput_8972// Drengene og jeg var alene hjemme i forrige weekend, hvor jeg lavede denne bowl fyldt med grøntsager til mig selv om aftenen //

Her er der “små ting” fra ugen før og ugen efter Bruxelles. Et par uger, hvor jeg ikke har været så flittig med kameraet (udover selvfølgelig i Bruxelles). Jeg tror, jeg har haft brug for at være lidt “offline”, hvilket nok også er meget sundt ind i mellem. Det er ikke fordi, der ikke har været “små ting” – men jeg har bare også haft travlt med at være i det + få nået alting i hverdagen. Men altså, here goes:

img_6767// Virkelig cremet og chokoladelækker greeniebowl, der, tro det eller lad vær, indeholdt skjulte grøntsager. De var dog godt kamufleret i lækker, lækker choko-smag og så havde bowlen den vildeste, fløjsbløde konsistens. I kan finde en opskrift på instagram! //

fullsizeoutput_8912// Morgenstund med pre-Bruxelles-tanker //

img_1400// Min tur til Bruxelles. Slet ikke en lille ting! Men bestemt et af højdepunkter indenfor de sidste par uger! //

img_1481// Verdens bedste spiselige souvenirs med hjem fra rejsen: Chokolade fra den originale Neuhaus-butik. Jeg delte med min familie, og mine bedsteforældre kom også forbi til aftenkaffe- og chokolade en onsdag aften //

img_1486// En lækker morgentallerken. En banan med peanutbutter og kakaonibs er min guilty pleasure! //

img_1506// Lege-eftermiddag med Inger. Fuld fart over feltet! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Uge: En travl en af slagsen