Morgenstund

Små Ting

img_1508// Søde putte-mis, der stort set hver dag kommer ned og putter om morgenen //

Sidste uge var en travl en af slagsen! Jeg havde arbejde på caféen 3 dage + en vagt i studiecaféen, jeg skulle til kiropraktor, der var gym-fest og et “Super Bowl”-arrangement på gym. Derudover var der også, i den lidt tungere afdeling, et par afleveringer, der pressede på og en del lektier.

Så jeg syntes, at jeg var en smule mast på min eneste fridag, lørdag, hvor jeg virkelig bare fladede helt ud. Jeg var SÅ træt!

Gymfesten om fredagen, der forresten var karneval, hvilket betød at alle mødte udklædte op, var en stor succes! Jeg havde en virkelig sjov aften, hvor jeg, klædt ud som inder, var til for-fest med 15-20 søde piger, kørte i en proppet(!) bus til gym, snakkede med rare mennesker og dansede virkelig, virkelig meget. Jeg endte med at blive til festen sluttede (det er første gang, det er sket) og var så glad og træt, da jeg kom hjem i seng.

Søndag havde jeg været på arbejde hele dagen, og troede egentlig bare, at jeg skulle hjem og slappe af. Meeeen, så blev jeg alligevel enig med mig selv om at køre til “Super Bowl”-arrangement på skolen. For som med alt andet her i 3.g, så var det jo “sidste chance”, og jeg ville derfor gerne nå at være med til arrangementet, som jeg ikke har deltaget i de sidste 2 år. Det går egentlig blot ud på, at være på skolen for at se Super Bowl hele natten. Det var mægtig hyggeligt og jeg er virkelig glad for, at jeg tog med! Vi spillede spil, snakkede, grinede og så kampen hele natten, og så kørte jeg hjem halv 6, for så at tage bussen ud på skolen igen kl 9 om morgenen. Hurra for 2 timers søvn!

Hvad lavede I, i sidste uge?

img_1511// Jeg spiser stadig vegetarisk, og spiste bl.a. dette lækre måltid med blandede salater i sidste uge //

img_1514// En kop kaffe på en af mine yndlingscaféer i byen; Den Lille Smalle, og lidt arbejde på min samfundsfagsaflevering, inden jeg skulle til kiropraktor //

img_1528//  Morgenløbetur //

fullsizeoutput_8984// En stille og rolig morgenstund med god morgenmad //

27629405_1631458066915350_300132514951505569_o// Karneval på VG //

fullsizeoutput_897a// Jeg fik afprøvet Bodylabs “Pancake and Waffle Mix” i lørdags, og det var bestemt en succes! Jeg toppede med Bodylabs protinella, banan og en karamel/peanutsauce. Så lækkert! Og virkelig nice med sådan en portion efter træning //

fullsizeoutput_897c// Fastelavnsbollesæson. Elsker den tid på året, for jeg elsker at bage og spise fastelavnsboller //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenstund