Sø(v)ndag

Små Ting

image // Egentlig slet ikke en “lille ting”, men det kommer med her alligevel: Jeg bestod nemlig min køreprøve i mandags! For fanden, hvor er jeg glad og lettet! Det er så, så, så lækkert selv at kunne drøne (eller snegle, nok nærmere, holder mig på den gode side af fartbegrænsningen, til jeg er helt fortrolig med mine forældres bil og min nye rolle som bilist) afsted. Har allerede kørt en del, og det er SÅ fedt!! //

På trods af at sidste uge var lidt hård, var der utallige ting at vælge ud som “små ting”. For at det ikke skulle blive alt for langt, er der nogle, der er blevet sorteret fra. Hvis I er interesserede i flere små glimt fra min hverdag, kan I følge med på Instagram: @MarieJosiasen. Her bliver rigtig mange af de små ting delt løbende, og det er disse, der allerede er kommet på ét medie, der som regel bliver sorteret fra, når jeg skal udvælge ting til disse indlæg. Og så ville det da være rigtig hyggeligt at følges  med jer på Instagram!

For nu: Små ting fra sidste uge og god mandag til jer!

image

// Fejrede kørekortet med et smut på Baresso med min mor, og efterfølgende et par hyggelige timer med snak, grin og shopping. Så rart med sådanne hverdags-dates, som jeg synes vi skal huske at prioritere. Jeg kørte selvfølgelig hjem! //

IMG_5766

// “Arbejdede hjemme” i billedkunst, og skulle dermed møde sent. Det betød (selvfølgelig) lækker morgenmadsanretning. Denne omgang blev til ristet rugbrød med peanutbutter, banan, kakaonibs og chiafrø, og ost og sukkerfri marmelade, en smoothie af blandede bær, banan og vand, græsk yoghurt med min mors nylavede granola (såååå god, skal nok dele opskriften) og æbletern + lidt æblebåde. Og kaffe – altid kaffe! //

image

// Gåture i skoven med min far og Luca, på dage hvor det hele er lidt hårdt og træls. Det er rart at få lidt luft, og snakke om småt og stort //

IMG_5775

// Fik mulighed for at smagsteste og -anmelde Wauw! flødeis, der er helt uden tilsat sukker. Så det gjorde jeg, sammen med min familie, i fredags. Jeg er  meget, meget begejstret – og det er min familie også. Der kommer en længere og mere udførlig anmeldelse på bloggen i løbet af ugen //

image

// Frokost på arbejdet. Vi havde travlt, men jeg fik (heldigvis) presset en pause og en god gang frokost ind midt på dagen, så jeg havde energi til den sidste halvdel af vagten //

IMG_5806

// Ske-mad inden morgentræning søndag: Lige dele græsk yoghurt, A38 og hytteost rørt sammen, toppet med blåbær-soya-yoghurt, min mors gode granola, ekstra ristet kokos, blåbær og chiafrø //

IMG_5815

// Nede på boldbanerne med hele familien for at se Malthe spille kamp. Han er ret sej, den lille gut, og det er faktisk ret hyggeligt at være nede og heppe en gang i mellem. Bliver altid meget imponeret (og stolt) når jeg ser ham med en bold! //

IMG_5837

// Besøg af hende her, som jeg forelsker mig mere og mere i, for hver gang jeg ser hende. Hun er simpelthen det kæreste lille menneske, og hun charmer og tryllebinder os alle med sine smil og grimasser. Hun er også ved at være så stor, at hendes personlighed kommer til udtryk, og det er så spændende, at skulle lære hende at kende //

2 kommentarer

 • Kæmpe stort tillykke med kørekortet, så må du jo ud og høre vejene usikre;-) Det ser ud til, at du har haft en rigtig hyggelig uge med en masse små men mindeværdige øjeblikke – hvilket jo er meget heldigt, eftersom den sidste uge var knap så god!
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Josiasen

   Tusind tak!
   Og du har helt ret, det var super dejligt med så mange “små ting” på trods af en drøj uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sø(v)ndag