Året der gik // Marts 2016

Små Ting // Juleglimt

img_0034

// Julelatte og chokolade fra nissen //

Jeg fik slet ikke delt små glimt med jer i sidste uge, for jeg løber liiiige lovlig stærkt for tiden, og er derfor ikke helt så flittig til at knipse billeder, som jeg ellers gerne ville være, og ej heller så god til at få brugt tid på at “samle op” og kigge tilbage på ugen, der gik. Men noget har jeg trods alt fået foreviget gennem de sidste 14 dage, og det kan I tjekke ud i indlægget her. Der har (foruden travlhed og sygdom) været masser af julerier på programmet!

img_0065

// Pæneste frostvejr //

fullsizeoutput_7267

// Virkelig lækre julevafler til morgenmad //

img_8060

// Bedste adventsgave 2. søndag i advent! Kalenderen fra Atelier Aarhus, som jeg glæder mig sådan til at tage i brug i år 2017! //

img_0075

// Julepynt i vinduerne //

img_0081

// Julesmåkagebagning med hele familien – på billedet er det honningkagerne, og så er der også blevet bagt brunkager, kokoskranse og pebernødder //

img_5655

// Gåtur med min glade hundeven og mor i det pæneste vejr //

img_6464

// På julemarked med min mormor //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik // Marts 2016