NAC Bars

Små Ting // Påskeferie

img_1239

// Godmorgenmad: Ristet rugbrød med ost, skyr med Bodylabs salted caramel zerotopping og den gode banangranola, et par jordbær, en greenie og kaffe //

Hermed en omgang små ting fra min påskeferie, som jeg har stornydt! Det har simpelthen været SÅ tiltrængt at komme ned i gear og få slappet af, så jeg har virkelig udnyttet, at jeg ingen planer har haft. Jeg har sovet længe, fået gang i min træning igen, været i køkkenet, brugt tid med min familie og generelt bare hygget mig og sørget for at gøre ting, som jeg er blevet glad af.

Studieturen, som jeg var på før påske, var god og sjov, men den har også tappet mig for energi, så det har virkelig været godt at kunne lade op, inden jeg starter i skole igen imorgen. Det bliver nu også helt ok, tror jeg, for selvom jeg virkelig nyder det langsomme ferietempo, så glæder jeg mig også lidt (nu skal jeg passe på hvad jeg siger) til hverdagens rytme og effektivitet. Jeg kan godt lide, at få noget fra hånden.

Nå, men i dag vil jeg nyyyyyde den sidste feriedag for denne omgang. Håber også I nyder det<3

img_1240

// Chokoladesouvenir fra Lissabon. Chokolade med havsalt er SÅ godt! //

fullsizeoutput_76ef

// Den smukkeste kogebog fra dygtige Emma Martiny. Jeg har allerede prøvet den hjemmelavede toblerone, dadelkaramel og kerneboller og der er så-så-så mange andre ting, som jeg glæder mig til at prøve! //

img_1265

// Før omtalte dadelkaramel på havregrød. I kombination med hjemmelavet mandelsmør, æbletern og ristede, spanske mandler bliver det ikke bedre! //

img_7484

// Dejligste formiddag i selskab med en af dem, jeg allerbedst kan lide<3 Emma og jeg brugte en formiddag i hinandens selskab på at drikke kaffe, gå tur i solskinnet og spise frokost på terrassen. Så rart og fantastisk dejligt at ses med hende! //

img_1280

// Vi får æg fra min mors kollegas høns, og da vi åbnede bakken den anden dag, gemte der sig disse choko-overraskelser indeni. Så fin en gestus og sødt med sådan en lille påske-hilsen! //

img_1278

// Jeg har haft ondt i min hals den sidste uges tid (sådan en forkølelse, der ligger og lurer men aldrig rigtig bryder ud) så jeg har drukket utallige kopper kamille the med honning. Lidt hyggeligt //

img_1283

// Familiebrunch. Dejligste start på dagen! //

img_1288

// Det fiiiineste armbånd fra Emma i forsinket fødselsdagsgave. Det er simpelthen så pænt! //

img_1318

// Hyggelige timer med min familie til påskemiddag. Jeg elsker at bruge tid med min kusine Inger og lille fætter Holger, moster og onkel og bedsteforældre //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAC Bars