Fotocollager på lærred

Små (Vinterferie) Ting

IMG_5091

// Til fødselsdag hos min bedstefar, hvor min yndlingsbaby også var inviteret. Er helt vild med hende, min lille kusine<3 //

Vinterferien var mægtig rar ved mig, og lige det, jeg havde brug for. Jeg havde ingen vilde planer, og ferien blev dermed primært brugt med min familie og på at få slappet af og ladet op. Det blev til 2 x arbejde, 2 x fødselsdag (for min bedstefar og min lillebror) og et par dage i sommerhus. Ja, og så tid derhjemme med afslapning, mange afsnit af “Orange Is The New Black”, køkkenprojekter, træning, shoppetur, gåture og andre småting.

Mange af de små ting er samlet herunder, men der er også mange, jeg ikke har fået foreviget. Til gengæld nød jeg ferien, og det er det vigtigste.

Nu: Skole og AT forløb.

image

 // Brætspil og sommerhushygge //

IMG_5128

// Gåtur ved Vesterhavet //

image

// Et smut i wellness med min mor, der stod på massage, spa og sauna, bløde morgenkåber, magasiner og snacks. Sådan en rar lille pause, og noget jeg har lovet mig selv at blive bedre til at prioritere tid og penge på //

IMG_5241

// Fastelavnsboller til eftermiddagskaffen, lavet efter min yndlingsopskrift og med mit yndlingsfyld: mørk chokolade og nougat //

image

// At komme hjem fra ferie til pakker //

image

// Formiddagssæt efter formiddagstræning: kaf’ og stenalderbrød med brie og solbærsyltetøj //

IMG_5262

// Post-running breakfast og tid til at n.y.d.e. den. Noget af det jeg nyder allermest ved at have fri //

IMG_5271

// Glad fødselsdagslillebror, der fik ønsketrøjen //

IMG_5272

// Stor koncentration og kreativitet, da fodboldbanekagen skulle dekoreres //

IMG_5301

// Bowling med hele familien, efter ønske fra fødselaren. Og så i diskolys endda! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotocollager på lærred