Små Ting

Sneakers med høj komfort

// Sneakersne på collagen herover er alle fra mærket ECCO, der laver virkelig komfortable sko, og også har oppet sig gevaldigt på designsiden //

Jeg er ret vild med sneakers og ejer i skrivende stund en god håndfuld (hvis ikke lidt mere). Det er, for mig, det perfekte hverdagsfodtøj, der kan bære mig igennem en hel dag. Netop derfor er det også vigtigt, at mine sneakers har høj komfort. Jeg kan godt klare, at et par høje hæle eller pæne sandaler ikke har verdens højeste komfort, da jeg kun skal bruge dem i en begrænset periode, men lige sneakers, som jeg gerne skal kunne have på en hel dag og gå en masse i, de skal altså sidde godt, være behagelige og ikke gnave eller stramme.

Jeg har gode erfaringer med forskellige sportsmærker (Nike, Adidas og New Balance for at nævne et par stykker), men også mærker som ECCO og Vagabond har lavet nogle rigtig gode sneakers (selvom det måske ikke lige er dét, man ville forvente af de brands). Generelt set har jeg erfaret, at det godt kan betale sig at bruge lidt ekstra penge på sneakers. Ikke for at få lækkert design (selvom det selvfølgelig heller ikke er uvæsentligt!), men for at få komfort i topklasse. Sneakers er en sko man skal kunne leve i – gå, løbe, springe, hoppe og danse – så det duer ikke, at de kun ser godt ud.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med juul-sko.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting